reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

My w domciu!!!! Juz wypluskane we wlasnej wannie... ale milusio. Teraz juz lezymy grzecznie w lozeczku, i widze ze psisko najbardziej z takiego obrotu spraw zadowolone - bo sam moze ciac w preta i calymi dniami mi towarzyszyc :-D

W poniedzialek mamy sie odmeldowac w szpitalu na kontrole.... Wkurzylam sie znow troche dzis przed samym wyjsciem , bo mialam robione ostatnie badanie szyjki i przy okazji lekarka poinformowala mnie, ze jak Polcia do 36 tygodnia sie sama nie przekreci, to oni maja takie standarty (standardy :confused2:) ze recznie staraja sie dziecko przekrecic. :angry::angry::angry::angry::angry: Ja od razu lzy w oczach i pytam jak to, ze to przeciez nie jest dobre dla dziecka itd, no a ona swoje, ze zawsze tak robia, ze sie staraja, choc nie wszystkie dzieci daje sie przekrecic itd... i ze to jest calkowicie bezpieczne.
Kurna chata nie dam sobie z brzucha flaka robic, i na sile dziecka pchac w druga strone. Juz od dawna siedzi tak jak siedzi, widocznie jej tak dobrze!!! Sama sie nie przekreci to za cholere nie zrobia tego oni!!!!!!!! Trudno, beda mnie ciac, ale przynajmniej dziecko bedzie cale i zdrowe!!!!!!!

kurcze strasznie to brzmi, tez bym wolala cc
witaj w domku i pamietaj o naszych zaleceniach

Pogoda u nas dziś przecudna- wiosna za progiem, przynajmniej we Wro :-D
Z asystentki będą 'ludzie i pożytek' więc spokojnie mogę iść na wolne :-D:-D:-D
Z jedzeniem nadal kiepsko :wściekła/y: jogurty mogę- naturalne, ale mam obawy, że w końcu mi obrzydną :-(
moze Ci dziecko uciska na żołądek? hmm :cool:

reklama
Czesc Babeczki.

Widze, ze wszystkie zapakowane - super! Oby tak dalej.
Usilowalam przebrnac przez potok postow, ale doszlam do strony 1100 i sie poddalam.

Zniknelam, bo mi internet przestal dzialac. Dzis spragniona komunikacji ze swiatem, wybralam sie do meza pracy i oddaje sie internetowym swawolom.
Tydzien temu, ni stad, ni z owad, pojawil mi sie w kompie komunikat, ze nie jestem podlaczona do netu. Zadzwonilam na infolinie, zaraportowalam, powiedzieli, ze w ciagu 48 godzin przysla technika. Po 72 godzinach zadzwonila raz jeszcze, zaniepokojona brakiem wizyty wczesniej wspomnianego - moze chlopa jakies dzikie zwierze zjadlo, albo co. Oni stwierdzili, ze w systemie nie maja zadnej informacji o zapotrzebowaniu na technika i ze oni moga przyslac go w ciagu 48 godzin - a jakze. Czekam juz 4 dni... Musze teraz znalezc inna firme internetowa. Pewnie bede musiala czekac jakies 2 tygodnie na podlaczenie netu, wiec znow znikne.

W przyszlym tygodniu idziemy zapisac sie do szpitala. Wiecie, pelen pakiet: znieczulenie plus obowiazkowe ciecie krocza. No chyba ze mala bedzie zbyt wielka... Czescia pakietu jest maz za drzwiami, ale bedziemy z tym walczyc.

Trzymajcie sie dzielnie babeczki.

e.salamandra po mnie bardzo widać ciążę. Brzuchol mam ogromny (110cm) a miałam w pasie 82cm przed ciażą także w swoje ciuszki nie wchodze :( po prostu kilogramy mi sie przemieściły na brzuch :) Mąż sie smieje że ja przed ciążą zrobiłam sobie zapasy i teraz maleńska czerpie z pełnych magazynów a nie z bieżących dostaw :-) Może coś w tym jest...? No i dobrze mi zrobiła ta dieta cukrzycowa

Zniknelam, bo mi internet przestal dzialac. Pewnie bede musiala czekac jakies 2 tygodnie na podlaczenie netu, wiec znow znikne.

W przyszlym tygodniu idziemy zapisac sie do szpitala. Wiecie, pelen pakiet: znieczulenie plus obowiazkowe ciecie krocza. No chyba ze mala bedzie zbyt wielka... Czescia pakietu jest maz za drzwiami, ale bedziemy z tym walczyc.

Trzymajcie sie dzielnie babeczki.
Zguba sie znalazla! Walcz dzielnie w sprawie netu, i w szpitalu ;-)

Dretwieje mi brzuch jak leze na boku. Juz od bardzo dawna w sumie, tak u samej gory. Tylko ze teraz to juz wogole przesrane bo moge tylko na lewym boku lezec i spac, bo na wznak od razu macice szlag trafia i stawia sie niemilosiernie, a na prawym Polcik niecierpi i od razu traktuje mnie z piesci... i tak stale ten lewy bok mietosze, nogi to prostuje to zginam, poduchy to juz nie wiem jak podkladac by bylo wygodnie....

reklama
Do góry