reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja bardo chce wiedzieć choc nie wiem czy sie dowiem ale bardzo czekam na synka mam juz dla niego imie :-) (Kacperek). Zostało mi nie wiele to juz nie długo nie czuje strachu przed tym dniem tylko nie mogę już sie doczekac :) małego szkraba . Najwazniejsze zeby było zdrowe :)

reklama
Witam
Co do znajomości płci to ja dopiero od mniej więcej tygodnia jestem na 100%pewna że będzie dziewczyna, bo niby na połówkowym mówił że dziewucha ale sam nie był do końca pewny. Na wszelki wypadek z mężem kupowaliśmy ubranka w neutralnych kolorach :-) No i się mój małżonek ucieszył żę dziewczyna bo mieliśmy wymyślone juz imię a na chłopaka nie mieliśmy pomysłu :-)
A co do seksu to u mnie tez jakoś tak ostatnio nic, bo moje Kochanie bał się że wywoła za wcześnie a tu jeszcze umowa o kredyt na mieszkanie nie podpisana, a jakbym urodziła za wcześnie to dochody na 3 trzeba dzielić i wtedy by nam nie przyznali :-) Ale na szczęście dziś idziemy podpisać umowę,pewnie za tydzień Notariusz i nadgonimy zaległości :-)

A teraz zaległości:
e.salamandra z tym moim tyciem to było tak. Zaszłam w ciążę mają 76kg (a jestem niska więc i okrąglutka) potem do 25tyg ciąży przytyło mi się do 81kg ale wtedy mi wykryli cukrzycę ciążową i musiałam przejść na dietę i zaczełam chudnąć (za to wyniki krwi mi bardzo podskoczyły) a teraz od 8 miesiąca powoli nadrabiam i mam teraz 78kg. Czyli w sumie od początku przytyłam 2kg,nie? :-)

No dobra, uciekam sie szykowac i jadę podpisać umowę a potem na zakupy. A znając mnie to umowę na 30lat podpiszę w 10min a bluzkę będę wybierać godzinę :-D
Nie ma to jak być zdecydowana babą :-)

Ba u mnie też piękne słonko ale chyba nie az tak ciepło jak u ciebie... niestety dla mnie choć mam dzisiaj powera do pracy to dłuższe stanie czy chodzenie nie dla mnie... zresztą teraz siedziałam przy prasowaniu pieluch i juz mi tyłek i noga zdrętwiały do tego zaczyna mnie bolec kręgosłup i pika mnie tam w dole... także na dzisiaj już stopuje z praca... teraz pozycja horyzontalna :-D

a w Białymstoku pogoda przechlapana cały czas kropi deszcz jest pochmurno i smutno więc Ba proszę o przesłanie troszkę tego włoskiego słoneczka chociaż odrobinkę plissssssssss

Mąż wrócił dzisiaj wyjątkowo wcześnie do domku bo od 20 minut już jest a tak to wraca o 17... i już leże w łóżku z lapkiem ... ale wcześniej zdążyłam zacząć robić ciacho...teraz czekam aż się ładnie margaryna rozpusci... potem tylko mikser i do piekarnika... będzie murzynek...dobrze że mąż już w domu to będe leżeć i go wykorzystywać...

Pogoda u nas dziś przecudna- wiosna za progiem, przynajmniej we Wro :-D
Z asystentki będą 'ludzie i pożytek' więc spokojnie mogę iść na wolne :-D:-D:-D
Z jedzeniem nadal kiepsko :wściekła/y: jogurty mogę- naturalne, ale mam obawy, że w końcu mi obrzydną :-(

Teściowa w tej chwili mnie poinformowała, że szwagier postanowił się wreszcie ożenic i był zaklepać termin na ślub -24 kwiecień. To sobie wybrał datę... Mogę zacząć rodzić na weselu lub być już uziemiona

właśnie 9 mam nastepną wizyte i mam nadzieje ze sie wreszcie dowiem na 100 procent :-) zostalo 37 dni i ujrze swojego maluszka:-))

reklama
Aniaz a próbowałaś do naturalnego dodaać banana i zmiksować? Ja tak pije go właśnie. na dokładkę dosypuje jeszcze cukru wanilinowego...

e.salamandra ... brak słów... wyskoczył jak filip z konopii... i co pewnie jeszcze sie obrazi jak nie przyjdziesz co?? Swoją drogą to chyba tylko cywilny bierze tak?

Adriannaa czyli termin masz na 3-go tak?

U mnie ciacho już w piekarniku i leże bo cos mnie zaczyna wszytko boleć... ciekawe czemu :-p ale teraz już grzeczna bedę...

Do góry