reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
zmowu mam dola w zwiazkuz ta głupia karuzela
maz kupil "wlasciwy" zasilacz stabilizowany i w ogóle full wypas
i jak podlaczyl to tylko swiatelko swieci
nie gra muzyka i nie kreci sie
nie mamy baterii zeby sprawdzic jak ta karuzelka chodzi na bateriach
i teraz nie wiem czy ona juz jest jakas zepsuta czy on zle podlaczyl
podono wchodzi opcja ze musza byc baterie jednoczesnie wsadzone
Paulllka u Was sa baterie w srodku czy na sam zasilacz chodzi???
jeszcze sie kurna okaze ze dalam 35 zl na zasilacz a karuzela i tak jest do dupy :-:)-:)-:)-(

Kwiatuszku nam na początku tez sie tak dzialo ale jeszcze raz moj M odnowa podlaczyl i juz dziala tak jak powinno.

Co to słoneczko zaświeciło i dzieciuchy się już pchaja:eek: Nie wolno im !!!!!
Paulka zaciskaj nogi i proszę do kwietnia wytrzymać !!! Jesteśmy z Tobą !!

Dziewczyny odpoczywmay i spokojnie do kwietnia a pózniej to możemy zacząc szaleć.

Dziewczynki, coby nas troszke rozweselic i troszke humorki poprawic polecam watek na bb "poród na wesoło" uśmaialam sie jak nie wiem co... Słodkich snow.. Dobranoc..

Dzien dobry
u nas pobudka o 6
mala cos ostatnio pospac nie da
w nocy jak wolala picie to pamietam ze jej dalam i poszlam siusiu i zasnelam na klozecie i gdyby mnie znowu nie wolala to nie wiem ile bym tam spala
pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo...

cholera, znowu delikatne plamienie krwia... która moze cos poradzic???????????? bo juz sama nie wiem co robic................
kurcze co tam u Was Dagsilka
bylas u lekarza?
moze to ten czop Ci wylatuje
kurcze chyba bym pognala do lekarza

Paulka, Katik, Forget trzymajcie sie dzielnie w tych szpitalach

Zielona, Wronka: co u Was?

Moja mala jakas niemrawa od rana :-( Normalnie szaleje o tej porze, a teraz cisza... moze ze dwa czy trzy razy ja poczulam :-( Wczoraj wrocilam do domu okolo 19:30 i bylam straszliwie zmeczona po calym dniu, moze jej sie udzielilo?... pocieszcie mnie jakos dziewczynki :sorry:

Moja mala jakas niemrawa od rana :-( Normalnie szaleje o tej porze, a teraz cisza... moze ze dwa czy trzy razy ja poczulam :-( Wczoraj wrocilam do domu okolo 19:30 i bylam straszliwie zmeczona po calym dniu, moze jej sie udzielilo?... pocieszcie mnie jakos dziewczynki :sorry:
spokojnie
po prostu drzemkę sobie ucieła

Witam się na chwilkę i zmykam do pracy bo mnie poprosili abym przeprowadziła dziś 2 zajęcia.

Dagsila byłaś na IP? Mi kazali przyjachać natychmiast jak powiedziałam,że mam małe krwawienie. Wszystko było dobrze, uspokoiłam się.

Paulka, Katik i Forget-me-not trzymam kciuki.

Miłgo dnia brzuchatki!

hej,

wiełam wczoraj wszytkie tabletki, K. mnie pilnowal i czekalismy co sie bedzie dzialo ale plamienie sie uspokoiło a bąk aktywny był jak zawsze i zostalismy w domu. dzisiaj jednak lekarz, zeby wszytko posprawdzac.

Kittek, a jakie miałas to plamienie - przepraszam ze tak sie dopytuje..- bo u m nie to takie kilka kropelek.. choc mnie to troszke niepokoi... i u mnie tylko pod wieczor wystepuje... a u Ciebie juz wiecej sie nie pojawiło?? Jak nie chcesz to oczywiscie nie musisz opowiadac:tak:

najbardziej martwie sie o Katik...

reklama
Ja tylko sie melduje i zmykam nadrabiać inne wątki... kurcze aleście tego naprodukowały

Olapolap mnie tak mój maluszek wczoraj nastraszył wieczorem... ale na szczęście jak się zaczęliśmy z mężem przytulac to się uaktywnił... zazdrośnik jeden

Do góry