reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
sorry ale tak chyba właśnie teraz wyglądam
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
to idę do apteki ze swoimi 95cm w pasie -proszę o krem nawilżający i dostaję takie g***o które może zaszkodzić mojemu dziecku????????????????????????

bosze to na nivea krem się przerzucę i też nie będzie tragedii dla mnie -po prostu chciałam czymś smarować brzusio -taki nawyk sobie już wyrobiłam... myślałam że jak z apteki to znaczy dobre (głupek)

Idę to tej babie w tyłek wsadzić -niech sie sama gruba rura tym smaruje:confused2:

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheh
idz idz i zrob jej zdjecie po włozeniu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

swoja droga to masakra, ze w aptece taka nieswiadoma cipa pracuje...:sorry:

reklama
Witam kobietki:-)
Niestety tyko jeden dzień cieszyłam się z netu:angry: :angry::angry:
Szkoda gadać nie ma to jak telekomunikacja:rofl2:
Znowu mam tyle do nadrobienia i raczej nie dam rady:-(

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i wasze maleństwa:tak: mam nadzieję że u was wszystko dobrze:tak:i dzieciaczki grzeczniutkie.

My nadal leżymy i pupa już trochę boli ale jeszcze tyko dwa miesiace więc damy radę:tak: najważniejsze że pessar trzyma:tak:
Helenka ruchliwa ale tylko w dzień , w nocy jest spokojniutka i daje mi sie wyspać:-D

Miłego wieczorku i mam nadzieję że net bedzie już działał:tak:

WITAJCIE DZIEWCZYNKI NIE BYŁO MNIE PARE DNI ALE TO DLATEGO ŻE NIE NAJLEPIEJ SIĘ CZUŁAM I MIAŁAM PROBLEMY Z NETEM:wściekła/y::wściekła/y:.
ALBO MI SIĘ WYDAJE ALBO ZACZYNAM PUCHNĄĆ, SKURCZE NÓG MNIE ŁAPIĄ I DRENTWIEJĄ PALCE U RĄK PRZEWAŻNIE W NOCY TAKŻE ŻE SIĘ BUDZĘ I CIĘŻKO WYTRZYMAĆ, BIORĘ MAGNEZ I NOSPĘ WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE PRZEJDĄ.
NERKI BOLĄ ALE TYLKO WIECZOREM I MAM NADZIEJĘ ŻE JAK PÓJDĘ W PONIEDZIAŁEK ZA TYDZIEŃ NA WIZYTĘ TO ZE W LEWEJ NERCE TEGO MOCZU ZA DUŻO NIE BĘDZIE.
KOCHANE IDĘ WAS NADROBIĆ. PRZESYŁAMY Z ZUZIĄ OGROMNE BUZIACZKI :-):-)

Nieeee no chyba nie w kremie z pozytywną opinia instytutu matki i dziecka:eek: [oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to ten
ERIS PHARMACERIS-M FOLIACTI - KREM ZAPOBIEGAJĄCY ROZSTĘPOM 150 ML - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

kurcze a ja ten krem stosuje od 4 miesiaca ciazy i nic sie nei dzieje
wyszczuplajacych wlasciwosci tez nie zaoobserwowalam
tam pisalo np. kofeine?????????????
wiec chyba nie kofeine
jakos nie wierze ze w tym jest kofeina
szkoda ze ulotki powyrzucalam
ale ktores z kolei opakowanie juz mam

zmowu mam dola w zwiazkuz ta głupia karuzela
maz kupil "wlasciwy" zasilacz stabilizowany i w ogóle full wypas
i jak podlaczyl to tylko swiatelko swieci
nie gra muzyka i nie kreci sie
nie mamy baterii zeby sprawdzic jak ta karuzelka chodzi na bateriach
i teraz nie wiem czy ona juz jest jakas zepsuta czy on zle podlaczyl
podono wchodzi opcja ze musza byc baterie jednoczesnie wsadzone
Paulllka u Was sa baterie w srodku czy na sam zasilacz chodzi???
jeszcze sie kurna okaze ze dalam 35 zl na zasilacz a karuzela i tak jest do dupy :-:)-:)-:)-(

A ja ma pytanie...Może banalne,ale... czy my jak bedziemy karmic piersia powinnysmy myc sie w jakis specjalnych srodkach? i tak samo z myciem butelek i smoczkow.. Bo wkoncu to wszystko maluszek do buźki bierze

Kochane prosze trzymajcie za nas kciuki....skurcze nie ustepuja tylko raz słabną to znow wzrastaja do 80, lezymy pod kroplowka, lekarze robia co moga zeby ja zatrzymac w brzuszku, Malutka tak bardzo sie pcha na ten swiat a nie moze bo wg usg to dopiero 30 tydz i jest stanowczo za wczesnie :( tak bardzo sie boje, teraz naszczescie skurcze znow oslably ale ja sie boje ze one znow wroca
Katik mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze.... jak trzeba to jedz do szpitala nie ma co czekac w domu bo to nie pomoze
uciekam papapapapa
Paulka wszystkie jestesmy z Toba, moze tez powinni Ci podac te sterydy na płucka? nie wiem najwaniejsze ze jestes pod opieka medyczna oni tam juz wiedza jak Ci pomóc, rozmawiaj z dzidzia i przekonaj ją że jeszcze musi troszke poczekac...

reklama
te liczby są przerażające...
akaata a jak Twoje nerki??

a kto tam wie, nie chcą mi zrobic nawet usg bo i tak teraz to nie będą mnie diagnozować i tak nie będą mnie leczyć więc po co. Chodzę tylko co 6 tygodni na wymianę tej nefrostomii i tyle. Szkoda gadać. Juz niedługo i się okaże czy potrzebne kazali mi chodzić z nefrostomią czy w tej nerce nic nie ma i miałam zbędny gadżet przez 9 m-cy.

Kochane prosze trzymajcie za nas kciuki....skurcze nie ustepuja tylko raz słabną to znow wzrastaja do 80, lezymy pod kroplowka, lekarze robia co moga zeby ja zatrzymac w brzuszku, Malutka tak bardzo sie pcha na ten swiat a nie moze bo wg usg to dopiero 30 tydz i jest stanowczo za wczesnie :( tak bardzo sie boje, teraz naszczescie skurcze znow oslably ale ja sie boje ze one znow wroca
Katik mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze.... jak trzeba to jedz do szpitala nie ma co czekac w domu bo to nie pomoze
uciekam papapapapa

Trzymaj się kochana. Niech maleńka jeszcze siedzi u mamci w brzuniu, to nie czas i pora na wychodzenie na świat.

Do góry