reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
W moim przypadku na twardniejący brzuszek ASMAG pomógł (to magnez). Najpierw brałam po pięć tabletek dziennie, teraz dwie wystarczą. Oczywiście to na zalecenie lekarza, więc myślę, że musiałabyś swojego spytać.Trzymam kciuki za was wszystkie aby wszystko bylo dobrzemusi byc dobrze!
a powiedzcie czy macie tez tak, ze wieczorami szczegolnie twardnieja wam brzuszki...ja mialam spokoj prezz jakis czas , teraz od tygodnia znowu to samo, lekarz 2 meisiace temu stwierdzil , ze szyjka jest za krotka , martwie sie ze to twardnienie to niebezpieczny objaw
Jeszcze trochę czasu zostało do kwietnia jest, więc niech się te Wasze Maleństwa nie wygłupiają i troszkę poczekają.
Dzisiaj nawet słoneczko troszkę święciło, więc na dłuższy spacer się wybrałam. Co prawda ślisko na chodnikach, więc kroczki drobić musiałam, ale przynajmniej trochę się dotleniłam i ja i Malutka:-):-)
Jakoś nie przygotowana się do porodu czuję. Za pierwszym razem nie wiedziałam co mnie czeka, ale czułam się teoretycznie przygotowana (szkoła rodzenia i jakieś tam programy), teraz niby wiem czego się spodziewać, ale czy nie zapomniałam co robić... Sama nie wiem, w końcu to już ponad 3 lata temu było.
13x13 - z cyfra czasem nie można się dogadać jak im zapłacisz trzy grosze za dużo to Ci TV wyłacza bo nie przetrawi tego ich system
TV 42 cale wchodzi w kombi lub auto uterenowione po złożeniu siedzeń .. My ostatnio naszym nawet zmywarke wieźlismy ,.
No masz a ja chciałam za całą umowę z góry zapłacić mówię o cyfrze w sensie tv cyfrowej a czy to będzie nka czy inny dziad -wszycho mi jedno -mąż niech szuka
W nasz też się mieści -nie jest kombi ani terenowy ale S siedzenia złożył i przez bagażnik go wciskał -to nie na moje nerwy jest mówiłam że ma go przewieźć czymś w czym na pewno się nie złamie -i gadanie że tam jest tona styropianu itp nie trafia do mnie
Ba masz rację -mamusiom się nieśmiertelność włącza i albo leżenie plackiem albo "super hero" lanie jak nic sie należy
Byłam na spacerku -pogoda piękna a teraz mój tajfun znowu szaleje
Dziewczyny od 3 dni używam jakiegoś kremu na brzuch nowego -i od 3 dni moje dziecię hmmm jest nadpobudliwe -myślicie ze to zbieg okoliczności? bo ja nie wiem co się z Nią dzieje zawsze była ruchliwa ale teraz to chyba nigdy nie śpi
Dziewczyny od 3 dni używam jakiegoś kremu na brzuch nowego -i od 3 dni moje dziecię hmmm jest nadpobudliwe -myślicie ze to zbieg okoliczności? bo ja nie wiem co się z Nią dzieje zawsze była ruchliwa ale teraz to chyba nigdy nie śpi
Radziłabym sprawdzić skład kremu, może jest tam koffeina i przenika przez skórę. Dlatego dziecko jest pobudzone. Wklej skład kremu to może coś pomożemy.
Radziłabym sprawdzić skład kremu, może jest tam koffeina i przenika przez skórę. Dlatego dziecko jest pobudzone. Wklej skład kremu to może coś pomożemy.
Nieeee no chyba nie w kremie z pozytywną opinia instytutu matki i dziecka [oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to ten
ERIS PHARMACERIS-M FOLIACTI - KREM ZAPOBIEGAJĄCY ROZSTĘPOM 150 ML - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Nieeee no chyba nie w kremie z pozytywną opinia instytutu matki i dziecka [oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to ten
ERIS PHARMACERIS-M FOLIACTI - KREM ZAPOBIEGAJĄCY ROZSTĘPOM 150 ML - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
To jest twój skład kremu
Zawiera: Kwas foliowy - wykazujący silne właściwości regenerujące, Witaminę E - która zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry jako naturalny czynnik przeciwrodnikowy, Olej bawełniany - który zapobiega utracie wody z naskórka, silnie odżywia, nawilża i zmiękcza, Fitokompleks (zawierający aminokwasy, saponiny i alkaloidy np. kofeinę) - przyspieszający spalanie tkanki tłuszczowej, wyszczuplający i dotleniający.
To chyba masz odpowiedz, dlaczego dziecko wariuje.
Niby może być bezpiecznie stosowany przez kobiety w ciąży, ale ja bym go odstawiła na czas ciąży.
Niby może być bezpiecznie stosowany przez kobiety w ciąży, ale ja bym go odstawiła na czas ciąży.
sorry ale tak chyba właśnie teraz wyglądam
to idę do apteki ze swoimi 95cm w pasie -proszę o krem nawilżający i dostaję takie g***o które może zaszkodzić mojemu dziecku????????????????????????
bosze to na nivea krem się przerzucę i też nie będzie tragedii dla mnie -po prostu chciałam czymś smarować brzusio -taki nawyk sobie już wyrobiłam... myślałam że jak z apteki to znaczy dobre (głupek)
Idę to tej babie w tyłek wsadzić -niech sie sama gruba rura tym smaruje
Całą ciążę smaruję brzusio i piersi oliwką zaraz po kąpieli. TO chyba najprostszy sposób na nawilżenie skóry.
13x13 spokojnie, babka była pewna, że nie zaszkodzi ten krem, bo przecież w opisie jest napisane, że może być stosowany w ciąży i że jest bezpieczny. No ale jak od 3 dni masz taka reakcje, to lepiej zrezygnować.
13x13 spokojnie, babka była pewna, że nie zaszkodzi ten krem, bo przecież w opisie jest napisane, że może być stosowany w ciąży i że jest bezpieczny. No ale jak od 3 dni masz taka reakcje, to lepiej zrezygnować.
reklama