reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

wronka i coyote - szczerze wspolczuje, nie ma na to jakiegos leku dla ciezarnych? przeciez to czesto sie w ciazy zdarza, wronka byl twoj maz w tej aptece?
Był i dupa...:-(, w ciąży stosowac nic nie można. U mnie to rdzinne, babcia miała, mama miała i teraz ja:wściekła/y:.

Idę do wanny, może ciepła woda mi troszkę ból złagodzi.

reklama
ale sie biedactwa musicie nameczyc
ja poprasowalam dzis pieluszki
ubranka przez noc wyschna i wtedy je machne zelazkiem
wlasnie dlatego robie to teraz bo potem nigdy nie wiadomo co wypadnie
z ta rwa kulszowa to Wy dziewczyny raczej teraz mezów do prasowania zagonicie a ja wole wszystko sama

wronka - kurde to rzeczywiscie dupa, wlasnie zadzwonilam do mojej kuzynki i sie jej pytalam co robila jak miala ta rwe kulszowa, to mi mowi ze nic, ze lezala i sie ruszac nie mogla i to trwalo 2 tygodnie! dawala sobie tylko nieraz ciepla poduszke pod plecy ale i tak nie pomagalo...

oooo melduję się dziś jako pierwsza. u nas noc cięzka, nie pamietam zeby aż tak żle było. kregosłup bolał mnie przez pół nocy - wiec nie spałam, z tego wszystkiego coś też zaczęło mnie kłuć w lewym boku tak jakby jajnik- choć podobny ból miałam wcześniej jak trafiłam do szpitala z zapaleniem ukł. moczowego, ale przeszedł za jakies 2 godz. mały też cała noc chyba nie spał - bo kopał jak szalony, wiec dodatkowo usnąć nie mogłam, do wc wstawałam chyba z 10 razy , a jak juz nad ranm zasnęłam to śniło mi się że dostałam skurczy i mój K wiozł mnie do szpitala :szok: horror ta moja dzisiejsza noc. teraz mnie głowa pobolewa bo jestem taka wymęczona.:-(
teraz już po śniadanku i z niewielkimi chęciami staram się ogarnąć dom , jeju ja chce już kwiecień -niech w końcu chociaż ten kregoslup mi odpuści.
co do maści na stawy mój gin powiedział ze zadnych nie można bo nie wiadomo czy nie zaszkodzą , ze sa tam zbyt silne substancje ALE ze skarzyłam sie na silne bóle to cos mi zaproponowała : znajde tą nazwe maści to sie podziele inform. nie kupowałam jej bo się troche bałam i wole cierpieć.
miłego dnia kochane

Witajcie kwietnioweczki:-)
Ja tez mam za soba kiepska noc,obudzilam sie o 4 rano i pozniej juz mialam problem z zasnieciem,ale jakos przysnelam oklo 7.Milego weekendu dziewczyny:-)

Był i dupa...:-(, w ciąży stosowac nic nie można. U mnie to rdzinne, babcia miała, mama miała i teraz ja:wściekła/y:.

Idę do wanny, może ciepła woda mi troszkę ból złagodzi.

U mnie kąpiel lekko pomaga ale jedynie podczas kąpieli jak tylko wychodze czar pryska :sorry: dobrze, ze to juz tylko kilka tygodni :tak:nic nie poradzimy musimy sie troche pomeczyc :-(

reklama
I ja mówię Dzień Dobry:-)

U mnie też noce raczej nieciekawe bo jakaś taka cała obolała jestem :confused2: no i wstaję siku co godzinę :eek::sorry:

Za to rano M mnie wziął na oglądanie autka, które może kupimy i fajne nawet więc zobaczymy co powie o nim mechanik i się może zdecydujemy w next tygodniu;-)

Teraz odpoczywam...:tak:śpiąca jestem strasznie..:confused2:
Miłego dnia, choć u mnie pogoda pod psem...

Do góry