reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ANiam i AAkata witajcie w Oluniowym świecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chociaz u nas jeszcze wersja robocza króluje tj. Margolka of kors:-):-):-):-)

Wronka wyslij moze meza do apteki, ja nieststy nie znam nic co mozna. choc w przyadku maci to wazne zeby brzucha nie smarowac, a przy rwie to oczywiscie nie te regiony.. moze w aptece cos doradza. 3maj sie

reklama
BA :-),

wyniki odebralam od razu i jak zawsze tego za malo innego za duzo, ale ogolenie morfologia bez wikszych tragedii, w moczu leukocyty i zostaje nadal przy antybiotyku i za kolejne 7 dni powtorka badania. w sumie nic mnie nie boli od strony nerek, ale widocznie cos sie przypaletalo... na szczescie jednak nie ma bialka..

czekamy nadal i odpoczywamy:-)

buziaki wieeeeeelkie

Wronka wyslij moze meza do apteki, ja nieststy nie znam nic co mozna. choc w przyadku maci to wazne zeby brzucha nie smarowac, a przy rwie to oczywiscie nie te regiony.. moze w aptece cos doradza. 3maj sie

dzieki dagsila, właśnie dałam mu wytyczne aby podjechal po pracy do apteki:tak:

A my możemy w ciązy jakies masci??? Pleccie cos bo zwariuje. Po domu poruszam sie o kuli, która i tak G***o daje, wzięłam apap, tez nic nie pomogl...ach

Wronka - a tak wybieagając w przyszłość to co będzie przy porodzie jak Ty się bidaku ledwo ruszasz mówił coś lekarz , ja czytałam że mozna iść na jakieś specjalne masaże . Bo ostatnio dorwałam o tym jakąś ulotkę jak byłam w szpitalu a że Ty się z tym borykasz czytałam i własnie pisał rehabilitant że są też jakies dla kobiet w ciązy . Idz może do jakiejś przychodni z rehabilitacją może coś Ci to pomoże . Warto spróbowac wpisz sobie nawet w google niby jest mało ale własnie dziewczyny chodziły niektóre na masaże , rehabilitacje .

własnie walcze z prasowaniem tetry
a mam 30 sztuk...
próbowałam na siedząco ale to nie dla mnie
muszę stac...
a pralka chodzi z ciuszkami

reklama
witaaam:-)
u mnie dziś też dzień prania małych łaszków...i może nawet poprasuję jeszcze...:tak:
żadnych zmian u mnie-krew lepka pomimo heparyny,mam nadzieję,że nie zwiększą mi ilości tych zastrzyków-we wtorek usg i wizyta:-) nie radzę sobie z tymi zastrzykami-albo w mięsień albo w naczynko się wpakuję.za to mężuś nieźle sobie radzi...:-)
poza tym coraz bardziej drętwieją mi opuszki palców dłoni...nieprzyjemne to uczucie...też tak macie czy mam się poskarżyć doktorkowi?

Do góry