reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Maarta Asiun ja czekalam na ten moment niespelna poltora roku wiec i wy sie doczekacieJa mysle,ze Jacek dobrze zaczol bo jak odejda pieluchy i zacznie sie nocnik to dopiero wasz Rafal i Jacek beda sobie w ....pluc ze wczesniej na pieluchach nie zaczeliwtedy dopiero zobacza zycie ;-)a na pewno soe przytrafi,ze was nie bedzie i wtedy im powodzenia zycze:-)
Vici jak Rafał sam zostawał z Antkiem to kilka razy miał sytuacje ze musiał go przewinąć, wiadomo mus to mus, więc raz poprosił o pomoc sąsiadkę, a innym razem jak próbował go przewinąć to wysmarowane było wszystko w g..... posciel i podłoga. Ale raz mu sie udało bo od razu włozył Antka do brodzika.
vici
Jacek tez bierze Victora pod prysznic i juz tyle ze potem i tak ze 3 chusteczki uzywa dla zasadyAle z sasiadka twoj Rafal jest the best normalnie rozbawilas nie hehe chyba bym padla jak by moj tak zrobil oj juz widze twoja mine jak sie dowiedzialas po prostu git
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Vici z tym nocnikiem to strasznie zabrzmiało, a zupełnie nie rozumiem
Ja odpukać przewijam może jedną pieluszkową kupkę na tydzień lub dwa (jak nie mamy w pobliżu nocnika). Poza tym jestem Julkowi niezmiernie wdzięczna, że woła, bo to cholernie ułatwia sprawę. Przyznam, że od czasu nocnikowania sama wyszłam z wprawy w przewijaniu pieluszek z zawartością.
Ja odpukać przewijam może jedną pieluszkową kupkę na tydzień lub dwa (jak nie mamy w pobliżu nocnika). Poza tym jestem Julkowi niezmiernie wdzięczna, że woła, bo to cholernie ułatwia sprawę. Przyznam, że od czasu nocnikowania sama wyszłam z wprawy w przewijaniu pieluszek z zawartością.
Vici nie strasz dziewczyn bo wcale z nocnikiem nie jest tak strasznie jest o wiele lepiej niz z pielucha.
I na co narzekaja te wasze chlopy niech sobie pomysla jaki jest problem z czyszczeniem dziewczynki jak zrobi kupcie, normalnie zalamka i wyzsza szkola jazdy nie to co z chlopakiem, wyczyscic tylko pod jajkami przy pachwinach itd....
I na co narzekaja te wasze chlopy niech sobie pomysla jaki jest problem z czyszczeniem dziewczynki jak zrobi kupcie, normalnie zalamka i wyzsza szkola jazdy nie to co z chlopakiem, wyczyscic tylko pod jajkami przy pachwinach itd....
reklama
vici
Ale ja nie chcialam straszyc absolutnie nie tylko po rozmowie z paroma facetami dowiedzialam sie,ze to u nich sieje postrach wola pieluchy zmieniac jak podcierac pupe po nocniku czy ubikacji.Nie wiem dlaczego.Jacie ja nawet nie pomyslalam,ze to moze przestraszyc:-( jak tak zabrzmialo to przepraszam