reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Kochane widze ze nikt nic konkretnie nie proponuje to moze ja zarzuce temat :)

Spotkanie w czwartek o 11:00. Miejsce: i tu mam kilka propozycji :) łazienki, lasek Młociński, a moze jakis park? Pola Mokotowskie? miejsce do ustalenia. Mi pasuje nawet Arkadia jesli chcecie wrocic na "stare smieci" :-D Tylko ustalmy kiedy i gdzie :)

reklama
Hello, mi może pasować Arkadia przy tej zmiennej aurze :-D:happy2:
Ten tydzien mam napięty bardzo ale w Arkadii bym mogła Wcześniej bym zakupy po prostu zrobiłazrobiła

no to juz jest nas dwie :) kto jescze? czwartek na 11 w arkadii ? mozemy tez isc na spacer z arkadii gdzies tam,ale jak bedzie lac to bedzie gdzie sie ulokowac

Ja na spotkanko jak najbardziej chętna, z terminami ciężko, w czwartek na chwilkę mogłabym do Arkadii wpaść, ale dosłownie na chwilkę, bo dziewczyny do wyjazdu szykuję i mieszkanie do remontu, czasu jak na lekarstwo. Piątek niestety odpada, bo na 11.30 Ola ma zakończenie roku.

Magda ja tez z tego samego powodu. Dzieci w poniedziałek o 7 wyjeżdżają na kolonie a jeszcze w sobotę do Lublina na wesele jedziemy :-D

reklama
Mnie przyszły tydzień zdecydowanie bardziej odpowiada. Do 13 codziennie jestem free, potem muszę małża w domu przy pilnowaniu remontu zmienić

Do góry