reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Kochane widze ze nikt nic konkretnie nie proponuje to moze ja zarzuce temat :)

Spotkanie w czwartek o 11:00. Miejsce: i tu mam kilka propozycji :) łazienki, lasek Młociński, a moze jakis park? Pola Mokotowskie? miejsce do ustalenia. Mi pasuje nawet Arkadia jesli chcecie wrocic na "stare smieci" :-D Tylko ustalmy kiedy i gdzie :)

reklama
Hello, mi może pasować Arkadia przy tej zmiennej aurze :-D:happy2:
Ten tydzien mam napięty bardzo ale w Arkadii bym mogła Wcześniej bym zakupy po prostu zrobiłazrobiła

no to juz jest nas dwie :) kto jescze? czwartek na 11 w arkadii ? mozemy tez isc na spacer z arkadii gdzies tam,ale jak bedzie lac to bedzie gdzie sie ulokowac

Ja na spotkanko jak najbardziej chętna, z terminami ciężko, w czwartek na chwilkę mogłabym do Arkadii wpaść, ale dosłownie na chwilkę, bo dziewczyny do wyjazdu szykuję i mieszkanie do remontu, czasu jak na lekarstwo. Piątek niestety odpada, bo na 11.30 Ola ma zakończenie roku.

Magda ja tez z tego samego powodu. Dzieci w poniedziałek o 7 wyjeżdżają na kolonie a jeszcze w sobotę do Lublina na wesele jedziemy :-D

reklama
Mnie przyszły tydzień zdecydowanie bardziej odpowiada. Do 13 codziennie jestem free, potem muszę małża w domu przy pilnowaniu remontu zmienić

Do góry