reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Grycan, grycan.. o tak :-D to ja lody biore na sniadanie !

No ja nie wiem co ludzi tak dziwi ze kobiety w ciazy czy z dziecmi sie spotykaja :happy2: ale fakt - patrza dziwnie i pewnie dopiero beda patrzec jak jeszcze dojdzie 7 Maluchów i wózki :-)

reklama
Witam po długim czasie :)

Kochane jak miewaja sie Wasze dzieciaczki? Czy sa gotowe na poznanie rówiesników z Warszawy? :) jak zapatrujecie sie na spotkanie?

dla mnie wazne jest by bylo miejsce gdzie nakarmic i przebrac Malucha. W ciagu tygodnia dzien i godzina są mi obojetne. Od lipca bede dyspoyzcyjna głównie we wtorki i czwartki. Czekam na informacje czy jestescie juz chetne na spotkanie oraz na propozycje co, gdzie i kiedy :)

Hello!!!!
Spotkanie mi sie marzy!!!!
Jesli chodzi o mnie to, karmić i przewijać jestem w stanie wszędzie ;-) Mam zastrzeżenia jedynie co do godziny, najbardziej pasuje 10, max11
Czas najwyższy sie spotkać!!!!!!

NO mi tez sie marzy! bo cierpie na jakas dziwna samotnosc:)
mimo ze ola jest bardzo komunikatywna al jednak jakos doskwiera mi samotnosc moze dlatego ze moj maz ciagle w biegu:)
Ja przewijam i karmie tez wszedzie:) - by wiatru tylko nie bylo bo mi potem Olusia cierpi!- bo to zachłanne dziecko i je wszytsko nawet powietrze:)
Kurde ja o 10 to raczej bez szans na zebranie sie:) a jakie miejsce wy profereujecie? bo wstyd sie pryznac ale ja dopiero zaczyna jezdzuc sama samochodem z Ola:)

No i nie myślicie sobie, że bezemnie się obejdziecie :-D ja jestem słomiana wdowa aktualnie więc mi wszystko pasi :-). Kubuś jest na butli a przebrać mogę i w gondoli więc mi bez roznicy. Może pola mokotowskie? Bo tam i knajpy są i jest gdzie pospacerować i usiąść nakarmić... Tylko taka moja luźna propozycja ;-).

reklama
Do góry