reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

reklama
Jouluatto, super!!!!
Proponowałam chwilę po 10, chociaż Wy możecie być na 10 :-D Mam wizytę w Babka Medica o 9.40, jak nie będzie obsuwy o 10.15 Zreszta teraz mamy nr telefonów, to Was namierzę ;-)

Ja tez sie strasznie ciesze :) Jakos ostatnio bez humoru jestem, mysle ze spotkanie z Wami bedzie idealnym remedium :) Pod Smykiem? Teraz jak brzuszki podrosly to juz sie nie martwie ze Was nie poznam ;)

Joulatto nic się nie martw ja ostatnio jak byłam poraz pierwszy nie miałam do nikogo kontaktu i się trochę spóźniłam i bałam się że nici z tego wyjdą...ale dziewczyny zaczekały na mnie i nie dało się ich nie poznać :-):-);-);-)... Ja również mam ostatni chandrę chyba przez tą pogodę bo już mam dość tej ciągłej ciemnicy i szarości:wściekła/y::wściekła/y: a spotkanie na 100% wiem że poprawi humor :-):-)

Hej dziewczynki!

ja tez sie bardzo ciesze ze sie spotkamy:) i to jeszcze jesli sie uda to w takim dużym skladzie - super!
Moze na spotkaniu wyjasnicie mi tajniki tego forum bo ja mam czasem watpliwosci ze nie wszytskie funkcje odkryłam i troche bladze:) - podstawowy to jak probuje wysłac wiaodmosc prywatna czy jakos tak to wybieram i pisze a potem w wyslanych nic nie ma! :/

Dziewczęta rozumiem, że jutrzejsze spotkanie aktualne???:-)
Jouluatto jak tam z Tobą? Uda Ci się dotrzeć chociaż na troszkę???
L-oka, Magda_Ciosek a jak z Wami będziecie???
Ja jakby co będę czekała na was o 10:00 przy smyku:tak::-)

reklama
Ja chyba niestety odpadam, od rana jestem uziemiona w domu - czekam na dostawę nowego łóżka do sypialni. Ma być 8-12, jeżeli wyrobią się do 9.30 to dołączę, ale wątpię

Do góry