Jotemka, bardzo dziekuje za opinie, zamierzam dzis zadzwonic w sprawie zajec
Masz, racje, faktycznie cud ze wtedy jednak nie zdecydowalam sie na wyjazd, musimy z malym miec dobre notowania na gorze
Kilka dni temu wyladowalam na izbie przyjec w szpitalu na Madalinskiego i chcialam sie z Wami podzielic spostrzezeniami. Do tej pory plulam na ten szpital ile wlezie, bo moja Mama miala tam kilka lat temu fatalna opieke po operacji. Ale teraz wyglada na to ze wiele sie zmienilo
Trafilam na izbe przyjec w piatek, z powodu silnych skurczow podbrzusza i bardzo duzego bolu. Gdyby nie to ze byly to pierwsze godziny Mikolajkowego ataku zimy i calutkie miasto stalo w wielogodzinnym korku, pewnie pojechalabym gdzie indziej, ale akurat mieszkam 2 ulice od tego szpitala i tylko tam dalo sie w miare sprawnie dojechac bocznymi ulicami. Szpital jest po remoncie, wyglada czysto i schludnie.
Zostalam przebadana bardzo dokladnie przez dr Iwaniuka. Zrobil mi USG wewnetrzne i zewnetrzne i przede wszystkim bardzo uwaznie sluchal tego co mowie o objawach. Pani pielegniarka robiaca mi zastrzyk to prawdziwy aniol, widzac ze sie boje, robila wszystko super delikatnie i milo zagadywala odwracajac uwage. Naprawde bylo widac ze chca pacjentkom pomoc i nie traktuja ich jak kolejnych numerkow na poczcie. Jadac tam nie spodziewalam sie niczego dobrego, a od powrotu jestem w stanie pozytywnego szoku
I po raz kolejny obserwuje zdziwienie mojego meza pod tytulem "jak wy w Polsce mozecie narzekac na sluzbe zdrowia, skoro jest super"
Jakby Was interesowalo, szpital na Madalinskiego oferuje sporo dodatkowych, platnych uslug w czasie porodu, miedzy innymi mozliwosc pobytu w szpitalu osoby towarzyszacej. Tu jest cennik:
http://www.szpitalmadalinskiego.pl/sites/default/files/Cennik_2.pdf