reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy z Przymorza w Gdańsku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szkoła rodzenia Maria rzeczywiście nie robi problemów. Tylko jest mały problem z moim Arturem. Podjechał on w zeszłym tygodniu po plan zajęć i mu się Pani Maria nie spodobała... Powiedział, że w żadnym razie nie chce chodzić do takiej kobity, hehe. Zaparł się chłopak.
Tak więc będziemy chodzić na Kliniczną. Tyle, że na razie bez ćwiczeń, buuu.

Żuczek, a na Klinicznej jest jaka szkola? Nic o niej nie wiem :(
Moglabys mi cos przyblizyc?

Moi znajomi mi ją polecili. Byli bardzo zadowoleni.
Jest to szkoła znajdująca się na terenie szpitala na Klinicznej. Zajęcia teoretyczne są w poniedziałki od 17tej, a ćwiczenia we wtorki lub czwartki od 16tej. Miesiąc kosztuje 50 zł (niezależnie czy się chodzi samemu czy z osobą towarzyszącą).
Podobno na zajęcia przychodzą też różni przedstawiciele i rozdają mnóstwo gadżetów ;)
Idę tam w poniedziałek na pierwsze zajęcia.
a+t+? jak chcesz mogę Ci podać namiary na panią, która to prowadzi.

Pewnie, ze chce i chyba nawet sie zdecyduje, bo na Klinicznej tez chce rodzic. :)
Czyli za te 50 zl mozna chodzic ciagle z mezem?

Cześć dziewczyny. Długo (nawet bardzo długo) nie było mnie na forum i widzę, że rozwinął się wątek szkoły rodzenia. Ja również chcę chodzić do szkoły na Klinicznej. Może się tam spotkamy:) Zamierzam rozpocząć od początku lutego. Mam nadzieję, że wizyty w szkole troszkę mi pomogą. Siedzę teraz w domu na zwolnieniu i chyba złapałam strasznego doła. Wiem, że to nie jest dobre dla mojego dziecka, ale nie mogę sobie poradzić z negatywnymi myślami, no i ryczę z zastraszającą częstotliwością. POza tym nic mi się nie chce robić, tylko cały czas myślę i ryczę, myślę i ryczę. Do pracy chodzić nie mogę, bo mam problem z siedzeniem przez 8h, a moja praca jest w 100% siedząca. Już sama nie wiem, co mam ze sobą zrobić :(

Ewaff123 to to może się spotkamy, a raczej na pewno :) Może powinnyśmy przygotować sobie plakietki, że jesteśmy z BB? ;)
A co do tych niedobrych nastrojów... Chyba coś wisi w powietrzu. I nie wiem co z tym całym smutkiem zrobić :( Może pogadać z kimś bliskim? Że nam źle?
A w domu jest zawsze mnóstwo rzeczy do zrobienia. Wystarczy się rozejrzeć... A poza tym zawsze można jakąś fajną babską książkę poczytać. Ja właśnie zabrałam się za "Rozważną i romantyczną" :)

Uszy do góry :)

reklama
ŻuczeK pisze:
Ewaff123 to to może się spotkamy, a raczej na pewno :) Może powinnyśmy przygotować sobie plakietki, że jesteśmy z BB? ;)
Umowimy sie, ze bedziemy mialy np. czarne bluzki hihi albo ksiazke z różą w środku (jak w "Masz wiadomosc ;)) ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry