reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy z Przymorza w Gdańsku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chodzę do Rafaela ;) Czasami jak tak mówię, to mam wrażenie, że idę do fryzjera, hehe. Gościu jest super. A Brzóska prowadziła moją kumpelę, ale nie pamiętam, aby coś źle o niej mówiła. Muszę ją następnym razem wypytać...

reklama
Dziewczyny, a gdzie zamierzacie rodzic i chodzic do szkoly rodzenia?
Ja rozwazam Zaspe albo Wojewodzki, a szkole "Maria" albo ta przy szpitalu na Zaspie.

ja chce rodzic w wejherowie a jak sie nie uda (nie bede mogla dojechac) to w wojewodzkim;
szklola rodzenia raczej u "marii"

Eh, z tym porodem to jakoś na razie nie mogę się zdecydować gdzie. Każdy mówi co innego. Czas w końcu się wybrać i zrobić rozeznanie samemu :) Ale wstępnie to chyba rzeczywiście Wojewódzki i Zaspa wchodzą w grę.
Co do szkoły rodzenia - chciałabym pójść do Invicty, a jak nie to nie wiem gdzie.
Orientujecie się czy są problemy z zapisami? I jakie formalności trzeba załatwić?
A ta "Maria" to gdzie?

Pozdrawiam

Dzięki Idzia :)
Z mapki wynika, że to okolice Kościoła na Czarnej. To nie tak źle. Mam blisko Babcię, więc można się przy okazji wprosić na obiadki babcine :D

dokladnie - a szczegolnie w soboty jak sa zajecia z partnerami :)
dwie pieczenie przy jednym ogniu ;)

Idzia, tyle że wyczytałam, że przyjmują w 20-26 tygodniu ciąży... Więc troszkę za późno... A Ty się już zapisałaś?

ŻuczeK pisze:
Idzia, tyle że wyczytałam, że przyjmują w 20-26 tygodniu ciąży... Więc troszkę za późno... A Ty się już zapisałaś?
nie sadze zeby Maria robila Ci problemy z zapisami (najwyzej nie przerobisz calego cyklu wykladow lub bedziesz je mial w innej kolejnosci :) )
ja sie jesczze nie zapisalam - juz raz przez to przechodzilam; wiec nie zalezy mi tak bardzo na teorii - bardziej na gimnastyce i cwiczeniach oddechowych; a ze w sobote wyjezdzam na 2 tygodnie to dopiero po 23 I (po powrocie i wizycie kontrolnej u lekarza) bede tam dzwonila i sie dowiadywala - czyli bedzie to 29-30 tydzien ciazy;

reklama
a orientuje się ktoś,ile kosztuje usg 4d w Invicty?pozdrawiam kwietniówki-marcówka z wejherowa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry