reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

No ja jutro się zapisze na prenatalne i tam pewnie lekarz też już może zobaczy plec
rozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby był 😂) ale jak będzie dziewczynka to też fajnie bo i razem w pokoju jakoś tak łatwiej w razie czego i cichów na dziewczynkę mam od groma - moja ma 10 miesięcy i mam 2 siostry -1,5 roku i 4 lata. a co do infekcji i wyników to jak zwykle jak nie psi urok to 💩 koniec końców będziesz mieć piękne i zdrowe dziecko ❤️🫡 nie ma innej opcji

reklama
rozumiem w 100% bo też trochę chciałabym chłopca (w sumie nawet nie wiem czemu, jakoś tak synek mamusi żeby był 😂) ale jak będzie dziewczynka to też fajnie bo i razem w pokoju jakoś tak łatwiej w razie czego i cichów na dziewczynkę mam od groma - moja ma 10 miesięcy i mam 2 siostry -1,5 roku i 4 lata. a co do infekcji i wyników to jak zwykle jak nie psi urok to 💩 koniec końców będziesz mieć piękne i zdrowe dziecko ❤️🫡 nie ma innej opcji
To mi się marzy córeczka, ale od początku czuję że będzie synek.

Mój Michał to na razie totalny synek mamusi, czasem aż za bardzo, mam nadzieję że w mu to przejdzie, znajdzie sobie żonę i nie będzie całe życie mieszkał u mamusi 🤪

Moją córką chciałaby teraz siostrę, mój mąż też wolałby córkę ale to dla tego że Michał to straszny ancymon jak wszyscy chłopcy w jego rodzinie 🙈a Gabi od małego była łatwa w obsłudze.

Zawsze się możemy ciuchami powymieniać 🤣

To mi się marzy córeczka, ale od początku czuję że będzie synek.

Mój Michał to na razie totalny synek mamusi, czasem aż za bardzo, mam nadzieję że w mu to przejdzie, znajdzie sobie żonę i nie będzie całe życie mieszkał u mamusi 🤪

Moją córką chciałaby teraz siostrę, mój mąż też wolałby córkę ale to dla tego że Michał to straszny ancymon jak wszyscy chłopcy w jego rodzinie 🙈a Gabi od małego była łatwa w obsłudze.
@Tinulka, a skąd te przeczucia? Moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem na co zwracać uwagę. W sumie to nie mam żadnych przypuszczeń, tym bardziej, że to dwójka, ale tak marzy mi się parka, jeeeny! 🙈

Ja po wizycie
Bobas pływał, przewracał się wszystko ok
Lekarz zapytał czy chce wiedzieć płeć bo idealnie widać
Moje dziecko nogi w szpagat zrobiło 😅😅😅😅
Chociaż ciekawość mnie zżerała to powiedziałam że nie chce wiedzieć
Mam już córkę i syna więc obojętne byle zdrowe
Ale wiecie co on tak nogi rozchylił że chyba siusiaka tam widziałam bo tak coś odstawało 😂😂😂 ale nie wiem

Jakoś miałam przeczucie że córka będzie a teraz to taka zagwozdka

reklama
Do góry