reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja po wizycie
Bobas pływał, przewracał się wszystko ok
Lekarz zapytał czy chce wiedzieć płeć bo idealnie widać
Moje dziecko nogi w szpagat zrobiło 😅😅😅😅
Chociaż ciekawość mnie zżerała to powiedziałam że nie chce wiedzieć
Mam już córkę i syna więc obojętne byle zdrowe
Ale wiecie co on tak nogi rozchylił że chyba siusiaka tam widziałam bo tak coś odstawało 😂😂😂 ale nie wiem

Jakoś miałam przeczucie że córka będzie a teraz to taka zagwozdka
Ja to od razu chciałabym wiedzieć 😅 ale to moje pierwsze to inaczej . Mam nadzieję , że w poniedziałek ładnie się ustawi do zdjęcia 😅 bo ostatnio nic nie było widać 😢

reklama
@Tinulka, a skąd te przeczucia? Moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem na co zwracać uwagę. W sumie to nie mam żadnych przypuszczeń, tym bardziej, że to dwójka, ale tak marzy mi się parka, jeeeny! 🙈
Nie wiem tak czuję, że będzie chłopiec. Na córkę zajadają się ostrym i słonym, po słodkim mnie mdliło, na syna bardziej mnie ciągło do słodyczy i mięsa.
Ja po wizycie
Ale wiecie co on tak nogi rozchylił że chyba siusiaka tam widziałam bo tak coś odstawało 😂😂😂 ale nie wiem

To moja dwójka do połówkowych zaciskała nogi i nic mi do było widać 🤣

Nie wiem tak czuję, że będzie chłopiec. Na córkę zajadają się ostrym i słonym, po słodkim mnie mdliło, na syna bardziej mnie ciągło do słodyczy i mięsa.

u mnie każde dziecko szpagat robiło i na każdym prenatalnym już wiedziałam płeć
A teraz nie wiem nie chce ale jednak ciekawa jestem 😂

A u mnie odwrotnie :) Będę mieć synka, a od początku ciąży zamieniłam czekoladę na Laysy Strongi, mogę jesc na kilogramy 😀

O kurczę, mnie to ciągnie i do słodkiego i do słonego. Chociaż na początku ciąży jak zjadłam na śniadanie pancakes na słodko, to wymiotowałam. Więc duże są szanse! 🙈 Ogólnie lekarz powiedział, że przy bliźniakach dwujajowych jest bardzo duża szansa na parkę, więc trzymam kciuki i pozytywnie się nastawiam

O kurczę, mnie to ciągnie i do słodkiego i do słonego. Chociaż na początku ciąży jak zjadłam na śniadanie pancakes na słodko, to wymiotowałam. Więc duże są szanse! 🙈 Ogólnie lekarz powiedział, że przy bliźniakach dwujajowych jest bardzo duża szansa na parkę, więc trzymam kciuki i pozytywnie się nastawiam
Odzieżowy życzę ci synka i córeczki 😍 w pierwszej ciąży też mi się marzyły bliźnięta chłopiec i dziewczynka, a teraz modliłam się żeby było tylko jedno 🤣

Odzieżowy życzę ci synka i córeczki 😍 w pierwszej ciąży też mi się marzyły bliźnięta chłopiec i dziewczynka, a teraz modliłam się żeby było tylko jedno 🤣
Mam 27 lat, więc wydaje mi się, że to będzie moja pierwsza i ostatnia ciąża przez to że teraz będzie dwójeczka. Zawsze marzyła mi się dwójka dzieci, więc w przyszłości wątpię abyśmy skusili się na trzecie 😂 Ale najważniejsze, żeby dzieci urodziły się zdrowe 🥰

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie

Jak tak można 😃 mnie by skręciło z ciekawości!!! 😂

reklama
Do góry