reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja też jestem w 8+4 czyli rodzimy razem 😁 mnie zazwyczaj brzuch boli jak zaczynam kolejny tydzień 😅 a tak to wogole nie mam objawów. Gdyby nie to że mam usg z ostatniej wizyty to bym nie wierzyła ze jestem w ciąży
No to super, że nie masz żadnych dolegliwości. U mnie zaczęło się od zmęczenia, potem doszedł ból piersi a teraz mdłości. Na szczęście bez wymiotów. Bólu podbrzusza nie liczę bo nie jest jakoś uciążliwy w porónaniu z resztą 😅
Więc zazdroszczę samopoczucia 😁

reklama
No to super, że nie masz żadnych dolegliwości. U mnie zaczęło się od zmęczenia, potem doszedł ból piersi a teraz mdłości. Na szczęście bez wymiotów. Bólu podbrzusza nie liczę bo nie jest jakoś uciążliwy w porónaniu z resztą 😅
Więc zazdroszczę samopoczucia 😁
Piersi też mnie bolały na początku ale już przestaly 😀 ale zaczyna mnie głową pobolewać Więc chyba się kończy dobre 😂😂

Ja też jestem w 8+4 czyli rodzimy razem 😁 mnie zazwyczaj brzuch boli jak zaczynam kolejny tydzień 😅 a tak to wogole nie mam objawów. Gdyby nie to że mam usg z ostatniej wizyty to bym nie wierzyła ze jestem w ciąży
I ja też 8plus4 ☺️
Ostatnie dni mam bardzo zajęte. A to wizyta, osobno USG, powrót do pracy, załatwianie dokumentów, badania krwi. Codziennie biegam po lekarzach 🤷
Mam nadzieję że już niebawem się odrobię ze wszystkim.

Witajcie dziewczyny. Też jestem kwietniowa mama😍 mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża i razem z narzeczonym nie możemy się doczekać rozwiązania! Jestem w 10tygodniu. Za sobą mam dwa usg, gdzie usłyszałam że maluch rośnie i prawidłowo się rozwija. Pierwsze badania morfologiczne i z moczu wyszły wzorowo😍 jednak trapi mnie jedna rzecz. Moja ginekolog zobaczyła wskaźnik tsh<0,008 i powiedziała że w tym okresie to dobry poziom, ale ze pogłębimy diagnostykę. Martia mnie przeciwciała anty Tpo[300] i anty Tg[150]. Jutro mam wizytę i endo. Prawdopodnie mam hashimoto. Ale jeszcze nic nie wiadomo. Czy jest jakas mamusia która posiada już dzieciątko i miała podobne wyniki? Umrę do jutra ze stresu😬😬 pozdrawiam Was kochane 🥰🥰🥰

I ja też 8plus4 ☺️
Ostatnie dni mam bardzo zajęte. A to wizyta, osobno USG, powrót do pracy, załatwianie dokumentów, badania krwi. Codziennie biegam po lekarzach 🤷
Mam nadzieję że już niebawem się odrobię ze wszystkim.
To trochę nas jest 😃
Też trochę tego mam, w każdym tygodniu coś. Były badania krwi od endokrynologa, potem ginekologa, teraz awidność bo jeden wynik jest nieprawidłowy, robię sanco ze względu na wiek za 2 tygodnie i kolejne badania od endokrynologa bo trzeba co 4 tygodnie robić w ciąży przy niedoczynności. Do tego USG piersi, stomatolog a 9 października prenatalne z pappa.
Istne szaleństwo 😂

To trochę nas jest 😃
Też trochę tego mam, w każdym tygodniu coś. Były badania krwi od endokrynologa, potem ginekologa, teraz awidność bo jeden wynik jest nieprawidłowy, robię sanco ze względu na wiek za 2 tygodnie i kolejne badania od endokrynologa bo trzeba co 4 tygodnie robić w ciąży przy niedoczynności. Do tego USG piersi, stomatolog a 9 października prenatalne z pappa.
Istne szaleństwo 😂
O matko a ja idę dopiero w sobotę na pierwsze badania (morfologia,mocz,tsh i toksoplazmoza) 😅 a prenatalne 7.10

reklama
Witajcie dziewczyny. Też jestem kwietniowa mama😍 mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża i razem z narzeczonym nie możemy się doczekać rozwiązania! Jestem w 10tygodniu. Za sobą mam dwa usg, gdzie usłyszałam że maluch rośnie i prawidłowo się rozwija. Pierwsze badania morfologiczne i z moczu wyszły wzorowo😍 jednak trapi mnie jedna rzecz. Moja ginekolog zobaczyła wskaźnik tsh<0,008 i powiedziała że w tym okresie to dobry poziom, ale ze pogłębimy diagnostykę. Martia mnie przeciwciała anty Tpo[300] i anty Tg[150]. Jutro mam wizytę i endo. Prawdopodnie mam hashimoto. Ale jeszcze nic nie wiadomo. Czy jest jakas mamusia która posiada już dzieciątko i miała podobne wyniki? Umrę do jutra ze stresu😬😬 pozdrawiam Was kochane 🥰🥰🥰
Witaj, rozgościć się.
Niestety z wynikami nie pomogę. Do jutra już tylko chwila. Daj znać po wizycie co mówił lekarz.

Do góry