Mama1raz
Fanka BB :)
Daj znać !Jeszcze niestety nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać !Jeszcze niestety nie ma
Mam ! 931Daj znać !
u mnie 85 ale krzywa i tak mi zleci przez wzgląd na wiekHejka dziewczyny badalyscie już glukoze? Ja dziś i wyszło mi 96 a norma do 92 myślicie ze lekarz mi zleci z obciążeniem? W środę mam wizytę.
W pierwszej ciąży robiłam. Nie było źle. Miałam czas poczytać W ciąży faktycznie normy są niższe na czczoHejka dziewczyny badalyscie już glukoze? Ja dziś i wyszło mi 96 a norma do 92 myślicie ze lekarz mi zleci z obciążeniem? W środę mam wizytę.
piękny przyrostMam ! 931
pewnie zlevi żeby mieć info dla diabetyka czy dieta czy insulina. cukrzyca ciążowa jest zero jedynkowa. jak masz przekroczone choćby o 1 to już masz cukrzycę ciążową. dietka wleci i będzie dobrzeHejka dziewczyny badalyscie już glukoze? Ja dziś i wyszło mi 96 a norma do 92 myślicie ze lekarz mi zleci z obciążeniem? W środę mam wizytę.
diabetologapewnie zlevi żeby mieć info dla diabetyka czy dieta czy insulina. cukrzyca ciążowa jest zero jedynkowa. jak masz przekroczone choćby o 1 to już masz cukrzycę ciążową. dietka wleci i będzie dobrze