Starlights
Fanka BB :)
Pieski to radość a Wasz miał odczynienia z jakimiś dziećmi? Np znajomych, czy sąsiadów? Nasz to dzieci na ulicy to liże, a znajomi byli z synkiem 10-miesięcznym to mój pies udawał ze nie widzi tego dziecka ja się tylko boje jak się zazdrośnik będzie zachowywał przy karmieniu, bo jak mąż podchodzi dać mi buzi to się wkurza i szczeka a rano jak mąż daje mi całusa jak śpię to pies tez ryja nastawia do całowania
Zazwyczaj widzi dzieci sąsiadów lub czasem jakichś znajomych osób w parku i wtedy sobie siedzi - nigdy żadnej agresji wobec ludzi i tym bardziej dzieci nie wykazał na szczęście bardziej się obawiam że niechcący drapnie... bo on jest wulkanem energii :d w ogóle mam wrażenie, że mimo swojego szaleństwa dopasuje zachowania do człowieka - mój tato się z nim bawi w zapasy, więc on na niego zawsze skacze i podgryza. a męża mama jest starsza i spokojna i nigdy na nią nie skoczy, nawet jak się BARDZO cieszy, gdy wchodzimy do niej do mieszkania, zawsze grzecznie stoi, żeby go pogłaskała
Hahah słodziaaaak z tego Waszego pieseła oj pewnie przy karmieniu będzie czuwał cały czas obok