Ja rogala już wyrzuciłam z łóżka, jednak wygodniejsze mi bez albo biore taki podgowek - poduszka, wygodniejsze bo krótki i się nie plącze miTez mam Rogala, ale nie pomaga
reklama
Margaretka@
Fanka BB :)
Tez mam Rogala, ale nie pomaga
To nie wiem co ci doradzić. Pewnie dzidziuś uciska ci jakiś nerw i dlatego. Jak będziesz na wizycie to porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem. Może on coś poradzi Ale mi się zdaje że musisz jakoś przetrwać. Wypróbuj różne pozycje z poduszkami. Może ci jakaś podejdzie.
@ewon brawo ty Widzę że już większość z nas ma niezłe zbiory
Co do rogala to ja sobie nie wyobrażam spania bez niego
edey
Też mam rogala ale przyznam, że narazie z niego nie korzystam, może jak już będzie na prawdę spory brzuch to wtedy. Problem w tym, że jak się już w niego zawinę, to żeby się przewrócić z boku na bok to musiałabym z całym rogalem, a wtedy weszłabym już na mojego M.
Za to używam tej mniejszej poduszki do karmienia, żeby nogę zarzucić... i tu jest już wygodniej
Za to używam tej mniejszej poduszki do karmienia, żeby nogę zarzucić... i tu jest już wygodniej
Margaretka@
Też mam rogala ale przyznam, że narazie z niego nie korzystam, może jak już będzie na prawdę spory brzuch to wtedy. Problem w tym, że jak się już w niego zawinę, to żeby się przewrócić z boku na bok to musiałabym z całym rogalem, a wtedy weszłabym już na mojego M.
Potwierdzam że ciężko jest na początku Ale ja już się przyzwyczaiłam
Patii_666
A jak te staniczki z lidla? Wygodne?Ja mam trochę ciuszkow, pieluchy tetrowe 9szt, rożki 3 szt ( jeden kupiłam resztę dostałam)2koszule do karmienia , 2staniki do karmienia z lidla, szlafrok, klapki basenowe z lidla, laktator, jakieś butelki, smoczek, zamówiłam łóżeczko ( zestaw z poscielą i materacem) , kocyk i poduszkę będę szyła.
Ja kupiłam na Allegro zestaw 2 koszule i szlafrok za 99zł
PasiastyOgon
Moderator
Raaaaaany, dziewczyny, mój dwulatek tak mi przyj... głową prosto w nos, że aż krew poczułam i troche poszło na zewnątrz... Teraz mam tą dziurkę zapchana i panikuję czy czegoś mi nie uszkodził
Margaretka@
Raaaaaany, dziewczyny, mój dwulatek tak mi przyj... głową prosto w nos, że aż krew poczułam i troche poszło na zewnątrz... Teraz mam tą dziurkę zapchana i panikuję czy czegoś mi nie uszkodził
I jak nosek? Mam nadzieję że wszystko w porządku
magdula36
Ja śpię na rogali ale póki co potrafię obejść się bez
@PasiastyOgon uuu to musiał mocno przywalić :/ ja też czasem dostaje głową w nos, ale nigdy tak mocno.
@PasiastyOgon uuu to musiał mocno przywalić :/ ja też czasem dostaje głową w nos, ale nigdy tak mocno.
reklama