reklama
G
goscL
Gość
Wow ! Podziwiam naprawde mi sie czasem zdazy, ze sie przebudze kolo 1 i nie moge zasnac do ok 4(ale to mega sporadycznie). To wtedy jestem zdechla caly dzien:/Ja ide spac 00:00, pracując wciąż mam później domowe obowiązki i chęć jakiegoś relaksu, wiec 8h snu max do 08:30 jest OK!
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ja mogę iść po 21 spać i wstać o 10 rano, natomiast wstaje o 6 bo mąż o tej wstaje a ja jeszcze teraz do pracy więc leżakuje do 7 i nadrabiam forumA dla mnie to jakis kosmos o 21 iść spać zawsze chodziłam późno szczególnie jak na drugi dzień nie musialam wstawać do pracy więc jak w ciazy chodze koło północy to uważam że wcześnie. Tylko że później śpię do 9:00-10:00 oj pewnie zmieni się tryb życia jak już będę miała dziecko a Wy dziewczyny które chodzicie spać o 21 to pewnie wcześnie wstajecie? ja z kolei jestem w szoku jak widzę że ktoś pisze o 6 rano. Dla mnie to niewykonalne
Martxx1
@Czarna 36 @Ana874 @klaudiaanita @modesty dziewczęta co się nie odzywacie? Jak weekend? Jak samopoczucie?
I ta moja rodzącą @magdula36
I ta moja rodzącą @magdula36
G
goscL
Gość
W pierwszej ciazy, ja przestaly bolec tak mega, to przestaly rosnac(w sumie tak z 1,5rozmiaru do 4miesiaca ciazy). Wiadomo pod biustem sie poszeza potem, ale sprawdzaja sie te takie przedluzki do biustonosza. Za to po porodzie w 2 dni biust powiekszyl sie o rowne 2 rozmiary:/ tak, ze ten... zaczynalam wtedy od 75f... teraz od 75g/h... mam nadzieje, ze mi sie alfabet nie skonczyI staniki jakie kupić? Cyc urósł a nosilam 70F lub 70G mimo, że cycków ogromnych nie mam, ale po prostu szerokie mam te cycki
Przydałyby się większe, ale zapłacić za stanik 100 niewiadomo ile ponoszę ile to jeszcze urośnie
Martxx1
Ja mam nadzieję, że mnie nie poszerzy mocno kuźwa mam ślub w lipcu suknia wisi wymarzona w pokojuW pierwszej ciazy, ja przestaly bolec tak mega, to przestaly rosnac(w sumie tak z 1,5rozmiaru do 4miesiaca ciazy). Wiadomo pod biustem sie poszeza potem, ale sprawdzaja sie te takie przedluzki do biustonosza. Za to po porodzie w 2 dni biust powiekszyl sie o rowne 2 rozmiary:/ tak, ze ten... zaczynalam wtedy od 75f... teraz od 75g/h... mam nadzieje, ze mi sie alfabet nie skonczy
Betty.kj
Zaangażowana w BB
To ja już teraz tak mam i rano, a na wieczór jeszcze bardziej [emoji847]
Tylko ja już 16+0
Tylko ja już 16+0
Dziewczyny ja wieczorami wygladam jakby mnie coś wygięło w tym brzuchu u mnie dopiero 13+5 a taki brzuch? Pierwsza ciąża? Szoooook...
annika1801
zainteresowana
Kurka 100stron do nadrobienia. Dziewczyny szalejecie....
Przez zmianę czasu zmuliło mnie wczoraj o 19.50 wiec do wyrka. Ale młody dał w nocy popalić bo znowu go wysypało przez alergię. Wstaliśmy o 5 i tak powieki na zapałkach.....jitro wizyta woec pociesza mnie ta myśl może podejrzeć da się malucha
Przez zmianę czasu zmuliło mnie wczoraj o 19.50 wiec do wyrka. Ale młody dał w nocy popalić bo znowu go wysypało przez alergię. Wstaliśmy o 5 i tak powieki na zapałkach.....jitro wizyta woec pociesza mnie ta myśl może podejrzeć da się malucha
Martxx1
No właśnie, trochę się martwię, że u mnie tak wcześnie widać będę chyba całkiem grubaTo ja już teraz tak mam i rano, a na wieczór jeszcze bardziej [emoji847]
Tylko ja już 16+0
reklama
G
goscL
Gość
Ooo gratulacja! Spokojnie... od kwietnia, do lipca kupa czasu ja wrocilam do wagi... wlasciwie w jakies 2miesiace-a przybralam ok 25kg:/ tylko, ze mialam problem z cianieniem i bardzo mi sie zbierala woda w organizmie(puchlam w oczach jak balon). Wiec podejrzewam, ze wiekszosc wagi po prostu zeszla sama po zejsciu opuchlizny.Ja mam nadzieję, że mnie nie poszerzy mocno kuźwa mam ślub w lipcu suknia wisi wymarzona w pokoju