reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku? 😊

reklama
Jeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.

Jeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.
A mi lekarz takich rzeczy nie podaje do wiadomości pewnie właśnie po to, żeby sie nie schizowac i nie doszukiwać na sile. Mówi czy wszystko ok czy nie. A skoro nie mówi, ze nie to znaczy, ze miałam dobre tętno dziecka

Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku? 😊
Ja przy pierwszym miałam 21-22 i robiłam nipt, w sumie położna mi odradzała bo młodzi w rodzinie nie ma, ale ja chciałam czułam się jakoś pewniej.. A teraz po dwóch latach przy drugiej nie robiłam ich..

Ja miałam na początku 11 tyg 175 bicie serca, położna powiedziała że idealnie, z synem miałam niższe, więc może teraz i córka wyjdzie zobaczymy

Wg mnie dobre, na tym etapie spokojnie.
Ja jestem 13+1 I raz jest 160, raz 163 ❤. Lekarze zadowoleni 👍.

Dziewczyny 😄
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza🙈 Prawdopobnie to córunia 😍 Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka 😂

Załączniki

• 52E2682E-5E87-4277-AFEF-0C1DB3A66EA9.jpeg
    52E2682E-5E87-4277-AFEF-0C1DB3A66EA9.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 103
  • 02F2340D-F522-4FBA-9A54-6C5529B8BD18.jpeg
    02F2340D-F522-4FBA-9A54-6C5529B8BD18.jpeg
    954,8 KB · Wyświetleń: 102
A to tak wysoko znalazłaś? Mi jak położna szukała to na samym dole prawie na pochwie hehe aż zdziwiona byłam że tak nisko, ale ona się tylko śmiała ze wyżej to jeszcze nie możliwe.. Ale ja się nie znam na tym😜
No teraz tam wlasanie jest dziecko.Na dole sopiero za chwilę przemieści sie wyżej 😊

reklama
Do góry