reklama
nadziejka93
Fanka BB :)
Jeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.
Kaarcia
A mi lekarz takich rzeczy nie podaje do wiadomości pewnie właśnie po to, żeby sie nie schizowac i nie doszukiwać na sile. Mówi czy wszystko ok czy nie. A skoro nie mówi, ze nie to znaczy, ze miałam dobre tętno dzieckaJeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.
Patii_666
Ja przy pierwszym miałam 21-22 i robiłam nipt, w sumie położna mi odradzała bo młodzi w rodzinie nie ma, ale ja chciałam czułam się jakoś pewniej.. A teraz po dwóch latach przy drugiej nie robiłam ich..Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?
Patii_666
Ja miałam na początku 11 tyg 175 bicie serca, położna powiedziała że idealnie, z synem miałam niższe, więc może teraz i córka wyjdzie zobaczymyJeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.
P
pożegnanie
Gość
Wg mnie dobre, na tym etapie spokojnie.Jeśli już wchodzimy na temat tętna. To jakie tętno miały Wasze maleństwa na USG? U mnie ostatnio na wizycie 170, a wtedy było 10+3 i się zastanawiam czy nie wysokie? Chyba na tym etapie powinno już spadać? Pani Doktor nic nie mówiła, żeby było coś nie tak.
Ja jestem 13+1 I raz jest 160, raz 163 ❤. Lekarze zadowoleni .
Monika2211
Dziewczyny
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza Prawdopobnie to córunia Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza Prawdopobnie to córunia Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka
Załączniki
PałkaZapałka
Super! Prawdopodobieństwo jest niewielkieOdebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!
Termin porodu 30.03.2021 r. ale i tak tu z Wami najlepiej❤!
Czarna 36
No teraz tam wlasanie jest dziecko.Na dole sopiero za chwilę przemieści sie wyżejA to tak wysoko znalazłaś? Mi jak położna szukała to na samym dole prawie na pochwie hehe aż zdziwiona byłam że tak nisko, ale ona się tylko śmiała ze wyżej to jeszcze nie możliwe.. Ale ja się nie znam na tym
reklama
Patii_666
Wyższe jest niby na dziewczynkę, na chłopca jest 110-130,ciekaweWg mnie dobre, na tym etapie spokojnie.
Ja jestem 13+1 I raz jest 160, raz 163 ❤. Lekarze zadowoleni .