Nie nie, za dużo powiadomień i jakoś się zakręciłam na tym telefonie. Początkowo z moich obliczeń miało być 01.04.2021, jest 26/27.03.2021.
Na luty by było gdyby pierwsza ciaza nie okazała się biochemiczną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie, za dużo powiadomień i jakoś się zakręciłam na tym telefonie. Początkowo z moich obliczeń miało być 01.04.2021, jest 26/27.03.2021.
Tak? No właśnie moje mamusie po stazu, chłopak, dziewczynka? swoją droga to niesamowite jak ten maluszek był spokojny w brzuszku, na usg w 10 tc tez grzeczny i spokojnyObstawiam chłopca z wyglądu
Gratulacje, super ❤Jesteśmy już po wizycie! U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe Ale grunt, ze zdrowe ❤ Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek
Moja cera też obecnie w strasznym stanieDaj spokoj....masakra .Mi wywalilo pol gęby
u mnie to samo, a ślub mamy za 24 dni wysyp totalny..Moja cera też obecnie w strasznym stanie
Mi w ciąży pomagała najbardziej właśnie miętowa guma do żucia i jeszcze plasterki ogórka zielonegoMecze sie ze zgaga okrutnie, troszke mniej juz ale czasem pomagał kefir, guma do żucia, dieta, mietuski, chociaż ja nawet po wodzie mam zgage
mój synek podobnie wyglądał na zdjęciu po pierwszych prenatalnych, więc może faktycznie chłopiec trochę dziwne, że nie chciał nawet powiedzieć, czy według niego bardziej to chłopiec, czy bardziej dziewczynka...ja mam prenatalne za tydzień i mam nadzieję, że dowiem się mniej więcej, czy to córa, czy synuśTak? No właśnie moje mamusie po stazu, chłopak, dziewczynka? swoją droga to niesamowite jak ten maluszek był spokojny w brzuszku, na usg w 10 tc tez grzeczny i spokojny
Podczas prysznica myję tylko ostatnioMam trochę dziwne pytanie, Dziewczny jak w ciąży miejcie włosy. Ja mam problemy z kregosłupem, wiec nie mogę nachylać się nad wanną, wiec na macie do ćwiczeń (zwiniętej) klekalam przed wanna, no ale teraz się staje trudniejsze i coraz bardziej meczace z uwagi na to, ze uważam na brzuch, kręgosłup, to lezalam na cyckach, jednak to do przyjemność nie należy , zatem jak?
Włosy mam do ramion, long bob.
Moja ulubiona zlota mysl : i nawet jeśli sie położysz zeby ludzie po Tobie chodzili toJa nie rozumiem, przeciez dziecko to cud Dla mnie to jest takie małostkowe....bo co ludzie powiedzą. Ja osobiscie mam to gdzieś.Ludzie zawsze będą gadać.