reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ten niżej to bobotest?
W poprzedniej ciąży ani mi, ani mojej ciężarnej koleżance nigdy nie wyszedł pozytywny 😂 nawet gdy na usg był widoczny zarodek.
aż tak 😅😂😂 ja nie wiem test jak test ☺️😉 co ma być to będzie ☺️☺️ wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat ☺️ teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan 🤣

aż tak 😅😂😂 ja nie wiem test jak test ☺😉 co ma być to będzie ☺☺ wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat ☺ teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan 🤣
Wow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójka😂 a mąż na miejscu...😜

Z tym za dużym to nie wiem jak jest... ja tez miałam spory, bo w piątek 1236, a w środę 9230 czy jakoś tak i lekarz mi powiedział, ze super przyrost... wiec chyba lepiej sie cieszyć😉

reklama
Do góry