Ewelina @
Fanka BB :)
teraz na spokojnie i byle do przodu bez szaleństw cieszę się na razie beztroskaNo 2:1 więc gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz na spokojnie i byle do przodu bez szaleństw cieszę się na razie beztroskaNo 2:1 więc gratulacje
Ten niżej to bobotest?
Witamy w załodze kwietniówek gratulacjeteraz na spokojnie i byle do przodu ☺☺☺ bez szaleństw cieszę się na razie beztroska
aż tak ja nie wiem test jak test co ma być to będzie wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry planTen niżej to bobotest?
W poprzedniej ciąży ani mi, ani mojej ciężarnej koleżance nigdy nie wyszedł pozytywny nawet gdy na usg był widoczny zarodek.
A kiedy następny wynik?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Wow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójka a mąż na miejscu...aż tak ja nie wiem test jak test ☺ co ma być to będzie ☺☺ wychowuje maluchy praktycznie sama bo mąż od 7 lat za granica bo się budujemy swoich mam 3 i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat ☺ teraz malutkie ale nie takie rzeczy mi straszne bo wszystko można ogarnąć tylko trzeba mieć dobry plan
oj mój 2 jak miał 2 lata to dał mi po palić gorzej jak cała 3 trzeba to przeżyć teraz ma bunt 6 latka .... chodzi i się fochaWow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójka a mąż na miejscu...