Kinga_89
Fanka BB :)
Ja w laboratoriach diagnostyka.pl i czekałam ostatnio 24h . Dziś byłam rano ale też jeszcze nie ma wyników...Wlasnie zawsze mialam po 30min jak robilam w szpitalnym labie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w laboratoriach diagnostyka.pl i czekałam ostatnio 24h . Dziś byłam rano ale też jeszcze nie ma wyników...Wlasnie zawsze mialam po 30min jak robilam w szpitalnym labie...
Ja różyczke miałam, a te dwa badania pozostałe robiłam 3msc temu i też wyszły ok, więc mam nadzieję, że te wyniki mi zaliczy i nie będę musiała kolejny raz tego robić
Ide tez dzis i zastanawiam sie czy bedzie jutro i dopiero w pn, masakraJa w laboratoriach diagnostyka.pl i czekałam ostatnio 24h . Dziś byłam rano ale też jeszcze nie ma wyników...
Dziś ? U mnie pobierają od 7:30 do 11:30Ide tez dzis i zastanawiam sie czy bedzie jutro i dopiero w pn, masakra
Wczoraj czytałam, ze ten etap ciazy charakteryzuje się wiadomo-wahaniami nastrojów, ale tez, ze samopoczucie kobiety może nieraz przybierać postać najgorszej depresji. I jestem w stanie w to uwierzyć. Ja tez mam okropne wahania, raz myśle, ze wszystko będzie ok, a zaraz potem przychodzi lęk przez to moje plamienie... czekam jak na szpilkach do wtorku na wizytę, oby wcześniej sie nie wyjaśniło...
Dziewczyny a czy tu sporo z was chodzi prywatnie? Czy na NFZ chodźcie?
Dziewczyny, spójrzcie, macie też tyle badań zleconych? Cenowo patrzalam, to te na samym końcu każde jedno mniej więcej 40zł.. jestem ciekawa czy jak zadzwonię do rodzinnego, to chociaż połowę mi zleci na nfz, żebym tyle nie płaciła
Dziewczyny, bo ja trochę sie poplątałam. Czy jest możliwe, że to jest jednak na nfz?
No to tez bardzo możliwe, bo jestem właśnie w domu na opiece nad zakatarzonym dwulatkiem, który daje mi ostro popalic... i właśnie we wtorek mieliśmy chyba najgorszy dzień, momentami ryczałam razem z nim, a potem w środę zaczęło sie plamienie... wczoraj sie oszczędzałam i po prostu olewalam większość jego zachowań, a dziś juz mąż ma wolne, wiec odpoczywamJa też miałam problemy z plamieniem a ciąża prawidłowa więc nie musi to oznaczać czegoś złego. U mnie raczej przeforsowanie, może u Ciebie też?
Prywatnie, bo u mnie w miasteczku nie ma obecnie ginekologa na NFZ.
Pamiętam z poprzedniej ciąży, że niektóre dziewczyny z wątku też chciały iść do rodzinnego po skierowanie i większość została odprawiona z kwitkiem. Chyba tylko jednej coś się udało wziąć.
Masz tam pozycję "Umowa NFZ: " i nie jest nic wpisane więc chyba płatne. Ale po prostu jeśli płaciłaś za wizytę to badania też masz płatne.
U mnie calodobowoDziś ? U mnie pobierają od 7:30 do 11:30
Kciuki xxByłam przed chwilą na becie. Wyniki po 20. Trzymajcie kciuki . Bo brzuch wciąż boli Momo że żre te tabsy i leżę plackiem.
Będzie dobrze, musi byćKciuki xx