reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No ciekawe czy jedno tam jest 😘😉
moja mama jest bliźniaczką, a podobno właśnie drugie pokolenie jest najbardziej obciążone ciążą bliźniaczą 😳🙈🙈🙈 przełożyłam wizyte u lekarza na 4.08, bo przy takich wartościach to już powinno być widać serduszko za tydzień 😊❤ pęcherzyk jest jeden, ale nawet w jednym pęcherzyku mogą być dwa zarodki 🙈🙈

reklama
moja mama jest bliźniaczką, a podobno właśnie drugie pokolenie jest najbardziej obciążone ciążą bliźniaczą 😳🙈🙈🙈 przełożyłam wizyte u lekarza na 4.08, bo przy takich wartościach to już powinno być widać serduszko za tydzień 😊❤ pęcherzyk jest jeden, ale nawet w jednym pęcherzyku mogą być dwa zarodki 🙈🙈

A Twoja mama jest z ciąży jednojajowej? No ciekawe. :)

Mam koleżankę, która 2 razy urodziła bliźniaki. :D
Ja mam takie dziwne przeczucie od początku ciąży, że to mogą być bliźnięta...najbardziej nie daje mi spokoju widoczny brzuch...to jest 5tc, a ja mam brzuch jak w 12tc z synem...wiem, że w drugiej widać szybciej brzuch, ale no kuźwa nie na samym początku...a czytam, że właśnie w mnogiej brzuch często jest już trochę widoczny po pierwszym miesiącu...😳🙈🙈

Cieniutka druga kreska....
Pokaz zdjecie :-)

Ja mam takie dziwne przeczucie od początku ciąży, że to mogą być bliźnięta...najbardziej nie daje mi spokoju widoczny brzuch...to jest 5tc, a ja mam brzuch jak w 12tc z synem...wiem, że w drugiej widać szybciej brzuch, ale no kuźwa nie na samym początku...a czytam, że właśnie w mnogiej brzuch często jest już trochę widoczny po pierwszym miesiącu...[emoji15][emoji85][emoji85]
Mi przeszło przez myśl parę razy, że może jednak bliźniaki ;-) z jednej strony fajnie, a z drugiej 4 dzieci to już wyczyn ;-)
Moja starsza córka cały czas mówi żeby tylko było zdrowe, że się boi, że co jakby bliźniaki były zrośnięte itd. 9 lat ma i takie rzeczy ją martwią. No i nie chce brata :-D

Słyszałyście o tym, że czasami jest tak, że kobieta nie przyjmuje zarodka określonej płci i roni ciążę? Mi się kiedyś to rzuciło w oczy. Tak się zastanawiam czy to prawda, bo moja mama miała 3 córki, jedna córka ma dwie córki i ja też mam dwie córki. Rodzeństwo mojej mamy ma samych synów. A ci mają już różnie, albo tylko synów albo parkę.

reklama
Hej dziewczyny dziś rano robiłam bete bo martwiłam się, ze objawy coś ustępują 🤔
22 lipiec - 486,9
24 lipiec - 1777,0
30 lipiec - 20 625,0 💖✊🏻
Przyrost będę badać w sobotę ✊🏻

Załączniki

• F96786DB-D8D4-43C1-A4F1-018813F2DBDC.jpeg
    F96786DB-D8D4-43C1-A4F1-018813F2DBDC.jpeg
    75,5 KB · Wyświetleń: 65
Do góry