reklama
gratulacje i witamy w kwietniowych mamusiachNie mogłam się powstrzymać i pyknelam dzisiaj drugi test. Ten ciemniejszy z dzisiaj, a ten jasny wczoraj [emoji7]Zobacz załącznik 1153684
Mooni89
Fanka BB :)
Super jak to u Ciebie wygląda ile dpO ile przed/po terminie @?Nie mogłam się powstrzymać i pyknelam dzisiaj drugi test. Ten ciemniejszy z dzisiaj, a ten jasny wczoraj [emoji7]Zobacz załącznik 1153684
Justi1234
Cudownie!!! Który jest u ciebie dzień cyklu i na kiedy miałaś termin okresu?Nie mogłam się powstrzymać i pyknelam dzisiaj drugi test. Ten ciemniejszy z dzisiaj, a ten jasny wczoraj [emoji7]Zobacz załącznik 1153684
Justi1234
Super zycze Ci spokojnej ciążyDzisiaj jest termin @.
Oleczqa002
Gratulacje !!!Nie mogłam się powstrzymać i pyknelam dzisiaj drugi test. Ten ciemniejszy z dzisiaj, a ten jasny wczoraj [emoji7]Zobacz załącznik 1153684
jaguar
Jak wam mija dzień? Mi jakoś szybko zleciało... Zakrecilam się trochę w domu i juz byl czas na obiad [emoji33]. Jutro na szczęście nie gotuje- mąż z okazji pozytywnego testu zabiera mnie na obiad na mieście [emoji6] a dziś rano czekały na mnie róże [emoji7]. Widzę że bardzo się cieszy
reklama
bienius992
Hej. Długo tutaj się nie odzywałam bo traciłam nadzieję że nam się w tym cyklu udało ale wczoraj (9dpo)dostalam takich boleści na dole tzn kłucia jakby szpile mu wbijał i mnóstwo białego mlecznego śluzu że zastanawiam się czy to nowy objaw przed @ po zabiegu hsg czy udało się. Jutro myśle testować w 28dc a @ jeśli się nic nie zmieniło przyjdzie w poniedziałek a jeśli hsg namieszał to może być później z kolei flo pokazuje w środę i bądź tu mądry hehe.