reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja bym chciała, ale poczekam do czasu wizyty u ginekologa. Trochę się niepokoje, bo mnie podbrzusze dziwnie boli, chociaż już naczytalam się, że może tak być. Jednak lepiej nie zapeszac. :)
Mysle ze ból podbrzusza to nie jest zły znak na poczatku :-) wszystko będzie dobrze [emoji173]
Ja nie czekam do wizyty, bo to i tak nic nie zmieni. Jak mam utrzymać tę ciążę, to utrzymam bez względu na to czy się zapisze na liście czy nie ;-)
Jasne że można [emoji16]
Każda ktora chce się znaleźć na początku wątku proszę pisać do mnie [emoji16] będę uzupełniać [emoji4]
Napisze na priv
Poczekajcie jeszcze trochę [emoji1][emoji1][emoji1]bo mam nadzieję znaleźć się w tej grupie
Czekamy czekamy, listę można edytować ;-) mi chodzi o to, ze trochę się gubię, która z Was juz testowała, która jest jeszcze przed. Taka ściąga dużo by ułatwiła ;-)
Dziewczyny z pozytywnymi testami- jak się czujecie? Psychicznie i fizycznie[emoji4]
Ja się czuje super, oby tak dalej ;-) a ty?

Dzisiaj próbowałam zapisać się do gina, chciałam zrobić usg ok 12 sierpnia. Najwcześniejszy termin to 1 września. Były nawet na październik. Znalazłam miejsce, tylko dla ciężarnych, w którym robią usg, masaże itd. Napisałam maila i czekam na odpowiedź. Chciałabym pójść 15 sierpnia, będę wtedy 7+3. Mysle,że już będzie słychać serduszko, bo umnie dosc szybko wyszedł test pozytywny, wiec nie było opóźnień. A Wy na kiedy planujecie usg?

Mysle ze ból podbrzusza to nie jest zły znak na poczatku :-) wszystko będzie dobrze [emoji173]
Ja nie czekam do wizyty, bo to i tak nic nie zmieni. Jak mam utrzymać tę ciążę, to utrzymam bez względu na to czy się zapisze na liście czy nie ;-)
Napisze na priv Czekamy czekamy, listę można edytować ;-) mi chodzi o to, ze trochę się gubię, która z Was juz testowała, która jest jeszcze przed. Taka ściąga dużo by ułatwiła ;-) Ja się czuje super, oby tak dalej ;-) a ty?

Dzisiaj próbowałam zapisać się do gina, chciałam zrobić usg ok 12 sierpnia. Najwcześniejszy termin to 1 września. Były nawet na październik. Znalazłam miejsce, tylko dla ciężarnych, w którym robią usg, masaże itd. Napisałam maila i czekam na odpowiedź. Chciałabym pójść 15 sierpnia, będę wtedy 7+3. Mysle,że już będzie słychać serduszko, bo umnie dosc szybko wyszedł test pozytywny, wiec nie było opóźnień. A Wy na kiedy planujecie usg?
Skąd jesteś, że tak ciężko się dostać do gina?

Ja na pierwszą wizytę pójdę ok 6 tygodnia :)

reklama
Do góry