reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Trzymam kciuki żebyśmy wszystkie znalazły się w tym miesiącu [emoji16][emoji3059]
Witajcie dziewczyny, nam się nie udało w cyklu na marzec. Czekam na @ którą powinnam dziś lub jutro dostać. Wczoraj byłam u lekarza, niestety stwierdził że owulacja była Ale się nie udało. Więc będziemy próbować na kwiecień :) Ale to jeszcze trochę:) trzymam kciuki za Was i mam nadzieję że za jakiś czas nam wszystkim starającym się uda :)

reklama
Ja niestety już odpadam [emoji24] mąż wyjeżdża w delegację A moja owulacja dopiero przede mną, także nie ma szans żeby się udało :( życzę dziewczyny powodzenia aby ten cykl był waszym i dużo zdrówka [emoji173]

Ja niestety już odpadam [emoji24] mąż wyjeżdża w delegację A moja owulacja dopiero przede mną, także nie ma szans żeby się udało :( życzę dziewczyny powodzenia aby ten cykl był waszym i dużo zdrówka [emoji173]
Szkoda, ale może uda mu się szybciej wrócić, nigdy nie wiadomo :) Jeśli nie teraz to trzymamy za Ciebie kciuki w kolejnym cyklu :)

Hej dziewczyny. Ja dziś mam 16dc i temperatura niska i boję się że w tym miesiącu się nie uda, dodatkowo mojego męża złapało zapalenie pęcherza ehh... [emoji856]ale jeszcze mam nadzieję bo miałam w tym miesiącu zabieg hsg i teraz nie ma bata musi się udać! [emoji12][emoji12] Jeśli się uda w tym cyklu to termin mi wypadnie na 5 kwiecień [emoji6]

Hej dziewczyny. Ja dziś mam 16dc i temperatura niska i boję się że w tym miesiącu się nie uda, dodatkowo mojego męża złapało zapalenie pęcherza ehh... [emoji856]ale jeszcze mam nadzieję bo miałam w tym miesiącu zabieg hsg i teraz nie ma bata musi się udać! [emoji12][emoji12] Jeśli się uda w tym cyklu to termin mi wypadnie na 5 kwiecień [emoji6]
Trzymam kciuki

reklama
Hej. Ja testowalam dzisiaj o 18 godzinie i wyszedł cień cienia. To dopiero 19dc, więc jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, tym bardziej że test robiony o tej porze. Piersi mi trochę mrowieja, czuje takie delikatne drętwienie....Ale to też może być zwiastun okresu, więc pozostaje cierpliwie czekać. Cykle mam krótkie, ostatni trwał 24 dni.

Do góry