Kasia6594
Fanka BB :)
Staram się tak myśleć ale schizuje okropnie.najważniejsze to pozytywne nastawienie. Myśl ze nie Ty pierwsza nie jedyna. Dobrze ze w porę reagują i będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się tak myśleć ale schizuje okropnie.najważniejsze to pozytywne nastawienie. Myśl ze nie Ty pierwsza nie jedyna. Dobrze ze w porę reagują i będzie dobrze
Od czego takie zrosty mogą się zrobić?Mój umysł nastawiony na to, że muszę go mieć tu i teraz nawet nie pomyślał o takim rozwiązaniu, choć jak teraz o tym myślę, to rzeczywiście byłoby najlepszym wyjściem całe szczęście, że T. nie czyta tego forum, gdyż bym miała niedzielę pełną docinek i zero spełniania kolejnych zachcianek przez kolejnych kilka dni
Mnie dość często ciągnie właśnie po lewej stronie i lekarz powiedział, ze to normalne, gdyż mogę mieć zrosty układu pokarmowego i rozrodczego. Nie wiem na ile to prawdopodobne, ale mnie uspokoiło
Mieszkamy tutaj dwa lata. Miało być tylko malowanie salonu i położenie czegoś między meble w kuchni. Skończyło się na naprawianiu ścian, bo krzywe, poprzedni właściciel jak łączył płyty na ścianie, to nie wytarł i były garby jak u wielbłąda. Do tego zmienialiśmy oświetlenie i wszystkie kontakty. Gościu sie z tymm bawił 3 tyg, a i tak w kuchni wszystkiego nie dokończył. Został jeden pokój, ale tam jak się zamknie, to nawet miesiąc moze siedziec, bo nie będzie mi przeszkadzać. Później jeszcze czeka nas wymiana okien, ale dopiero zamówione. Gościu mnie ogólnie denerwuje bardzo, może i robi dobrze, ale dużo siedzi albo wyjeżdża a praca stoi rozgrzebana.Nowe mieszkanie czy remontowaliście stare? Fajnie tak już usiąść i wiedzieć, że wszystko zrobione. Ja mieszkam już ponad rok na nowym a dalej kupa roboty....
to dobrze ze trzymają rękę na pulsie. To najważniejsze a Ty czujesz się dobrze ?Tak tak w ostatniej ciąży niewydolność szyjki poronienie w 20 tyg. Chcą teraz zapobiec wcześniej bo lubią się takie sytuacje powtarzać a teraz jest dwoje dzieci to większe ryzyko.
Na Pradze południe nadal dramat.... Szaro buro i tragicznie....U mnie to uciekły od niedawna wszystkie objawy ciążowe [emoji85] , więc czuję się jak nowonarodzona
Dzisiaj pogoda taka piękna w Wawie, że aż żal nie wykorzystać tego na spacer, oczywiście po lesie, bo tam bez maseczki można chodzić [emoji1787]
Zobacz załącznik 1192334
Tak tak w ostatniej ciąży niewydolność szyjki poronienie w 20 tyg. Chcą teraz zapobiec wcześniej bo lubią się takie sytuacje powtarzać a teraz jest dwoje dzieci to większe ryzyko.
Od czego takie zrosty mogą się zrobić?
Też często miewam takie bóle po lewej stronie...
A który to tydzień? Jak długa szyjka? Która ciąża? Ja mam isc 2 listopada na szew..to już moja trzecia ciąża zagrożona, w drugiej też miałam szew, ale boję się tak samo jak wcześniej, więc wiem co czujesz; powodzenia!Dziewczyny jutro jade do szpitala we wtorek będą zakaldali mi szew ale mam stress mega
Nastraszyla mnie pani doktor bardzo wiadomo o wszystkim musi poinformować .
U mnie dziś 17 TC a mdłości nadal na szczęście już bez wymiotówPowiem Wam, że ciągle słabo. Czy też macie jeszcze mdłości? 13+5 a mnie ciągle męczy...
Na Pradze południe nadal dramat.... Szaro buro i tragicznie....