U
użytkownik 193062
Gość
Dziękujemy :*Trzymam za Was kciuki!!
To pierwsze ale wysokie maszMnie dzis boli głowa. Sprawdzałam ciśnienie i jest 175 na 70.... Kawę zrobiłam. Kto wie może nawet dam rade ją wypić[emoji32]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy :*Trzymam za Was kciuki!!
To pierwsze ale wysokie maszMnie dzis boli głowa. Sprawdzałam ciśnienie i jest 175 na 70.... Kawę zrobiłam. Kto wie może nawet dam rade ją wypić[emoji32]
Źle napisałam miało być 117 na 75...Dziękujemy :*
To pierwsze ale wysokie masz
Jeju jak mnie plecy bolą z lewej strony. Boje się, że to rwa. Bolą na dole i przechodzi na pośladek. Chodzić nie mogę. Nie wiem co robić.
Dziewczyny nie martwcie się w poprzedniej ciąży w 3 miesiącu dowiedziałam się o zdradach męża, wiecie co ja przeżywałam, wylam jak wół myślałam że stracę to dziecko, był to dla mnie koszmar ale córcia urodziła się cała i zdrowa. Przy tym nasze zwykle kłótnie to guzik jest, nie dajmy się zwariować.
Dziewczyny mam dzisiaj pierwszą wizytę u położnej I mega się stresuję.
Dziękuję, też już w to wierzę, a tak się wyrzekalam że już zawsze będę sama i mi się nic już nie uda wyszło słońce i dla mnie, rozumiem wiele sprzeczek, każdy się kłóci nie ma idealnych związków ale zdrada przekreśla wszystko, my kobiety jesteśmy silne i nigdy nie pozwolmy się źle traktować i być zależne od facetów pozostając w chorych związkach
Dziewczyny mam dzisiaj pierwszą wizytę u położnej I mega się stresuję.
tez mam okropne bole, od krzyza az po kolana
wczoraj troche dom ogarnelam i tak mnie brzuch bolal! dobrze, ze chlopcy zgodzili sie na popoludnie w lozku sluchajac ksiazezek
O qwa! wspolczuje! Dobrze, ze pogonilas dziada, nie wart Ciebie i Corki! Teraz napewno bedzie dobrze! a hormony sie ustabilizuja i wkrotce wszystkie bedziemy blyszczec!
trzymam kciuki! i czekam na wiadomosci!
Ja także dzisiaj wizytujeOgromny szacunek dla Ciebie...silna z Ciebie babka.Ja mam nadzieje ze bedzie w marcu bedzie to 3cc takze pewnie zaplanowNa szybciej1 syna urodziłam 11 dni po terminie i to jeszcze latwm, 2 syna 2 dni po.Trzymam kciuki. Ja mam dzis wizyte u gina. Nie wiem czy to stres ale mnie mdli[emoji54]
Wyguglaj "warsztaty mamo to ja" tam jest wszystko. Bylam 3 lata temu i było fajnie
Piękny maluszek [emoji7] nawet do rozwoju prenatalnego pasuje stwierdzenie "jak te dzieci szybko rosną" [emoji16]Wogóle to dziś rano mialam USG [emoji39] rośnie jak na drożdżach ma juz 38,8 CRL moje piękności [emoji7] Zobacz załącznik 1021486
Hej wszystkim [emoji6]
Muszę się zastanowić nad tymi warsztatami, w Poznaniu też będą [emoji4][emoji848]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]Piękny maluszek [emoji7] nawet do rozwoju prenatalnego pasuje stwierdzenie "jak te dzieci szybko rosną" [emoji16]