reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Jeju jak mnie plecy bolą z lewej strony. Boje się, że to rwa. Bolą na dole i przechodzi na pośladek. Chodzić nie mogę. Nie wiem co robić.

tez mam okropne bole, od krzyza az po kolana :(
wczoraj troche dom ogarnelam i tak mnie brzuch bolal! dobrze, ze chlopcy zgodzili sie na popoludnie w lozku sluchajac ksiazezek ;)

Dziewczyny nie martwcie się w poprzedniej ciąży w 3 miesiącu dowiedziałam się o zdradach męża, wiecie co ja przeżywałam, wylam jak wół myślałam że stracę to dziecko, był to dla mnie koszmar ale córcia urodziła się cała i zdrowa. Przy tym nasze zwykle kłótnie to guzik jest, nie dajmy się zwariować.

O qwa! wspolczuje! Dobrze, ze pogonilas dziada, nie wart Ciebie i Corki! Teraz napewno bedzie dobrze! a hormony sie ustabilizuja i wkrotce wszystkie bedziemy blyszczec!

Dziewczyny mam dzisiaj pierwszą wizytę u położnej I mega się stresuję.

trzymam kciuki! i czekam na wiadomosci!

Ja urodziłam córkę dwa tygodnie przed terminem i to prawie 300 km od domu, bo mnie złapało na wyjeździe do Krakowa, który sobie zrobiliśmy z mężem, także miałam przy sobie tylko pizame, szczoteczke do zębów i bieliznę, dla córki nie miałam nic

Dziękuję, też już w to wierzę, a tak się wyrzekalam że już zawsze będę sama i mi się nic już nie uda :( wyszło słońce i dla mnie, rozumiem wiele sprzeczek, każdy się kłóci nie ma idealnych związków ale zdrada przekreśla wszystko, my kobiety jesteśmy silne i nigdy nie pozwolmy się źle traktować i być zależne od facetów pozostając w chorych związkach

Też uważam że zdrada przekreśla wszystko.

Dziewczyny mam dzisiaj pierwszą wizytę u położnej I mega się stresuję.

Trzymam kciuki :)

tez mam okropne bole, od krzyza az po kolana :(
wczoraj troche dom ogarnelam i tak mnie brzuch bolal! dobrze, ze chlopcy zgodzili sie na popoludnie w lozku sluchajac ksiazezek ;)

O qwa! wspolczuje! Dobrze, ze pogonilas dziada, nie wart Ciebie i Corki! Teraz napewno bedzie dobrze! a hormony sie ustabilizuja i wkrotce wszystkie bedziemy blyszczec!

trzymam kciuki! i czekam na wiadomosci!

W jakim wieku są chlopcy?? :) [emoji3590]

Ogromny szacunek dla Ciebie...silna z Ciebie babka.Ja mam nadzieje ze bedzie w marcu bedzie to 3cc takze pewnie zaplanowNa szybciej1 syna urodziłam 11 dni po terminie i to jeszcze latwm, 2 syna 2 dni po.Trzymam kciuki. Ja mam dzis wizyte u gina. Nie wiem czy to stres ale mnie mdli[emoji54]
Ja także dzisiaj wizytuje :)

Wogóle to dziś rano mialam USG [emoji39] rośnie jak na drożdżach ma juz 38,8 CRL moje piękności [emoji7]
IMG_0607.JPG

Hej wszystkim [emoji6]

Muszę się zastanowić nad tymi warsztatami, w Poznaniu też będą [emoji4][emoji848]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Wogóle to dziś rano mialam USG [emoji39] rośnie jak na drożdżach ma juz 38,8 CRL moje piękności [emoji7] Zobacz załącznik 1021486
Piękny maluszek [emoji7] nawet do rozwoju prenatalnego pasuje stwierdzenie "jak te dzieci szybko rosną" [emoji16]

reklama
Hej wszystkim [emoji6]

Muszę się zastanowić nad tymi warsztatami, w Poznaniu też będą [emoji4][emoji848]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]Piękny maluszek [emoji7] nawet do rozwoju prenatalnego pasuje stwierdzenie "jak te dzieci szybko rosną" [emoji16]

Szybko to mało powiedziane: w zeszly wtorek na USG na IP mial 23mm a dzis juz 38,8 [emoji851] coś niesamowitego [emoji7]

Do góry