No właśnie z miesiączki wypada koniec 5 początek 6 a ginekolog na USG powiedział że 4tyd 6dzien z racji iż mam cykle nieregularne raz 33 raz 30 ale jestem dobrej myśli. Następne USG 11/09, mówił że już usłyszę serduszko więc nie mogę się doczekać, a trochę się boje bo w tamtym roku poroniłam właśnie ok 6 tygodnia.Witamy[emoji8]i życzymy pięknych 8 miesięcy :-) a który to tydzień?? :-)
reklama
AniulekP
Fanka BB :)
Ja kolejny dzień super się czuje. Codziennie budzę się 6-7 i mam tyle energii w sobie ze hoho. Codzienne idę z synkiem na plac zabaw i siedzimy tam po 3, 4 godziny. Współczuję Ci, że się tak źle czujesz[emoji25]teraz właśnie robię ziemniaczki i śledzia w śmietanie na obiadek. Potem znów spacerek albo jeziorko z synkiem. Co do dopinania się w spodnie jeszcze daje rade, ale czuję że mnie coś tam ciśnie[emoji23]Jak tam samopoczucie? Ja nie mam nawet siły zaglądać na forum, dosłownie cały dzień leżę, Muli od żołądka, nie ma siły w nogach, po prostu w życiu się tak źle nie czułam :|
nnat.
Dobrze dobrze, za godzinę wizyta wszystkiego się dowieszMam dziś 6+2 wg ostatniej @ [emoji848] ale była ona 10.07, a owulacja 28.07, więc nie wiem, czy to dobrze policzone [emoji16]
No widzisz, cudowne wiadomości!To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
Aaa widzisz kurcze może to jest jakiś sposób...Sprobuje prowadzić rownolegle. Z dwiema kartami ciąży. O ile będzie mi się chciało chodzić tak podwójnie ze wszystkim, no ale sprobuje.
Cudownie, gratulacje Kochana!Dziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,
Na samym początku tetno maluszka jest wolniejsze, potem przyspieszaSuper wieści z wizyt. Gratuluję dziewczyny!
A mam pytanie do pozostałych czy lekarz Wam też mówił jak szybko bije serduszko? Już chyba druga z was pisze że u niej 180/min, aż się zaczynam martwić czy nasze 130/min to nie za wolno...
Kochana, strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie, trzymamy za Ciebie kciuki [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]Cześć!
Piszę pożegnalnego posta w tym wątku. Dzisiaj o 5 rano zobaczyłam krew. O 7 byłam na becie. Następnie telefon do doktora i wizyta w izbie przyjęć. 3 godziny czekania, mimo, ze nie było kolejki. Przez weekend ma się samo czyścić, w poniedziałek znowu beta i kontrola, na niej decyzja czy potrzebne jest łyżeczkowanie.
Dla mnie to był wspaniały miesiąc, pełen wzruszeń, radości, słuchania Mozarta za kilka miesięcy znowu zaczniemy się starać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo zdrowia
Ja też....Ciąża idealna! Ja już niedopinam spodni...
AniulekP
No u mnie jest też różnica między USG a OM ok tygodnia. No ja też mam nadzieję że usłyszę na następnej wizycie serduszko [emoji7]No właśnie z miesiączki wypada koniec 5 początek 6 a ginekolog na USG powiedział że 4tyd 6dzien z racji iż mam cykle nieregularne raz 33 raz 30 ale jestem dobrej myśli. Następne USG 11/09, mówił że już usłyszę serduszko więc nie mogę się doczekać, a trochę się boje bo w tamtym roku poroniłam właśnie ok 6 tygodnia.
AniulekP
Ja też się stresuję bo poronilam w czerwcu tego roku, ciąża biochemiczna, przez bakterie się tam stało. Teraz też jestem na antybiotyku żeby się pozbyć jednej dokuczliwe mam nadzieję że będzie wszystko ok.No u mnie jest też różnica między USG a OM ok tygodnia. No ja też mam nadzieję że usłyszę na następnej wizycie serduszko [emoji7]
K
Katerinka80
Gość
Jak myślicie wystarczająco zdrowo
Maliny i borówki to moje ulubione owoce [emoji7]Jak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
nnat.
Myślę że tak ale na sam widok mnie aż mdli hahahahaJak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
No co Ty? Ja bym pożarła wszystko [emoji16] Dziś bardzo mało jadłam przez ten wizytowy stres, więc jak wrócę do domu to pewnie będę nadrabiać ile wlezie [emoji16]Myślę że tak ale na sam widok mnie aż mdli hahahaha
reklama
ladyjane95
No u mnie już 4kg na plusie, ale jeśli chodzi o jedzenie to ledwo jestem w stanie coś w siebie wcisnąć, inaczej się męczę. Spodnie niestety do wymiany, tylko jedne dżinsy pasują, także masakra.Ja kolejny dzień super się czuje. Codziennie budzę się 6-7 i mam tyle energii w sobie ze hoho. Codzienne idę z synkiem na plac zabaw i siedzimy tam po 3, 4 godziny. Współczuję Ci, że się tak źle czujesz[emoji25]teraz właśnie robię ziemniaczki i śledzia w śmietanie na obiadek. Potem znów spacerek albo jeziorko z synkiem. Co do dopinania się w spodnie jeszcze daje rade, ale czuję że mnie coś tam ciśnie[emoji23]