No właśnie z miesiączki wypada koniec 5 początek 6 a ginekolog na USG powiedział że 4tyd 6dzien z racji iż mam cykle nieregularne raz 33 raz 30 ale jestem dobrej myśli. Następne USG 11/09, mówił że już usłyszę serduszko więc nie mogę się doczekać, a trochę się boje bo w tamtym roku poroniłam właśnie ok 6 tygodnia.Witamy[emoji8]i życzymy pięknych 8 miesięcy :-) a który to tydzień?? :-)
reklama
AniulekP
Fanka BB :)
Ja kolejny dzień super się czuje. Codziennie budzę się 6-7 i mam tyle energii w sobie ze hoho. Codzienne idę z synkiem na plac zabaw i siedzimy tam po 3, 4 godziny. Współczuję Ci, że się tak źle czujesz[emoji25]teraz właśnie robię ziemniaczki i śledzia w śmietanie na obiadek. Potem znów spacerek albo jeziorko z synkiem. Co do dopinania się w spodnie jeszcze daje rade, ale czuję że mnie coś tam ciśnie[emoji23]Jak tam samopoczucie? Ja nie mam nawet siły zaglądać na forum, dosłownie cały dzień leżę, Muli od żołądka, nie ma siły w nogach, po prostu w życiu się tak źle nie czułam :|
nnat.
Dobrze dobrze, za godzinę wizyta wszystkiego się dowieszMam dziś 6+2 wg ostatniej @ [emoji848] ale była ona 10.07, a owulacja 28.07, więc nie wiem, czy to dobrze policzone [emoji16]
No widzisz, cudowne wiadomości!To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
Aaa widzisz kurcze może to jest jakiś sposób...Sprobuje prowadzić rownolegle. Z dwiema kartami ciąży. O ile będzie mi się chciało chodzić tak podwójnie ze wszystkim, no ale sprobuje.
Cudownie, gratulacje Kochana!Dziewczynki jest jedna dzidzia, 1.78cm, tetno 180,![]()
Na samym początku tetno maluszka jest wolniejsze, potem przyspieszaSuper wieści z wizyt. Gratuluję dziewczyny!
A mam pytanie do pozostałych czy lekarz Wam też mówił jak szybko bije serduszko? Już chyba druga z was pisze że u niej 180/min, aż się zaczynam martwić czy nasze 130/min to nie za wolno...
Kochana, strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie, trzymamy za Ciebie kciuki [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]Cześć!
Piszę pożegnalnego posta w tym wątku. Dzisiaj o 5 rano zobaczyłam krew. O 7 byłam na becie. Następnie telefon do doktora i wizyta w izbie przyjęć. 3 godziny czekania, mimo, ze nie było kolejki. Przez weekend ma się samo czyścić, w poniedziałek znowu beta i kontrola, na niej decyzja czy potrzebne jest łyżeczkowanie.
Dla mnie to był wspaniały miesiąc, pełen wzruszeń, radości, słuchania Mozartaza kilka miesięcy znowu zaczniemy się starać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo zdrowia![]()
Ja też....Ciąża idealna! Ja już niedopinam spodni...
AniulekP
No u mnie jest też różnica między USG a OM ok tygodnia. No ja też mam nadzieję że usłyszę na następnej wizycie serduszko [emoji7]No właśnie z miesiączki wypada koniec 5 początek 6 a ginekolog na USG powiedział że 4tyd 6dzien z racji iż mam cykle nieregularne raz 33 raz 30 ale jestem dobrej myśli. Następne USG 11/09, mówił że już usłyszę serduszko więc nie mogę się doczekać, a trochę się boje bo w tamtym roku poroniłam właśnie ok 6 tygodnia.
AniulekP
Ja też się stresuję bo poronilam w czerwcu tego roku, ciąża biochemiczna, przez bakterie się tam stało. Teraz też jestem na antybiotyku żeby się pozbyć jednej dokuczliwe mam nadzieję że będzie wszystko ok.No u mnie jest też różnica między USG a OM ok tygodnia. No ja też mam nadzieję że usłyszę na następnej wizycie serduszko [emoji7]
K
Katerinka80
Gość
Jak myślicie wystarczająco zdrowo
Maliny i borówki to moje ulubione owoce [emoji7]Jak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
nnat.
Myślę że tak ale na sam widok mnie aż mdli hahahahaJak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
No co Ty? Ja bym pożarła wszystko [emoji16] Dziś bardzo mało jadłam przez ten wizytowy stres, więc jak wrócę do domu to pewnie będę nadrabiać ile wlezie [emoji16]Myślę że tak ale na sam widok mnie aż mdli hahahaha![]()
reklama
ladyjane95
No u mnie już 4kg na plusie, ale jeśli chodzi o jedzenie to ledwo jestem w stanie coś w siebie wcisnąć, inaczej się męczę. Spodnie niestety do wymiany, tylko jedne dżinsy pasują, także masakra.Ja kolejny dzień super się czuje. Codziennie budzę się 6-7 i mam tyle energii w sobie ze hoho. Codzienne idę z synkiem na plac zabaw i siedzimy tam po 3, 4 godziny. Współczuję Ci, że się tak źle czujesz[emoji25]teraz właśnie robię ziemniaczki i śledzia w śmietanie na obiadek. Potem znów spacerek albo jeziorko z synkiem. Co do dopinania się w spodnie jeszcze daje rade, ale czuję że mnie coś tam ciśnie[emoji23]