Jula201906
Fanka BB :)
Ja tez nie robilam bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też celowo nie robię bety. To zawsze dodatkowy stres, a teraz trzeba go unikać. Lepiej zapisać się na wizytę do lekarza.
U mnie jest teraz 6 tydz. i 4 dzień. Codziennie odczuwam wielki głód i ssanie żołądka. Zjem i za chwilę jestem już głodna. Macie tak? Jak siebie z tym radzicie?
Mam wyniki. Boję się że są niskie...
Haha. Każdy ma inaczej Ja wody piłam mało, a teraz bez butelki się nie ruszamJa robię betę właśnie po to, żeby czuć się spokojniej.
Nie zauważyłam żeby bardziej chciało mi się jeść, natomiast bardziej chce mi się pić. Co ciekawe, zawsze piłam wyłącznie wodę, a teraz mam ochotę na soki i napoje gazowane :/
Moje drogie, bardzo mi przykro że muszę się z Wami pożegnać. Nie będę kwietniowa mamą... już nie. Jest mi bardzo trudno i ciężko o tym pisać, ale niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie mamusie. Te potwierdzone i te które zobaczą wymarzone dwie kreski.