ciezko cokolwiek napisac.Strasznie mi przykro, tule Cie mocno! Oby Aniolek do Ciebie wrocil! wkrotce!Pierwotna diagnoza... ciąża o nieznanej lokalizacji. Wczoraj miałam pierwsza wizyte, rano wszystko było ok, lekki stresik. Doktor potwierdził wczesną ciążę, ale zaniepokoilo go lekkie krwawienie i przekrwienie szyjki. Dostałam duphaston (Nie zdążyłam kupić) w drodze na usg dostałam silniejszego krwawienia. Później szpital, kolejne usg, brak maleństwa w macicy, niewidoczny jeden jajnik, podejrzenie że zagniezdzil się w jajniku lub w bliznie po cc. Zostalam, krwawilam nadal,kolejne usg, spadła beta... wstępna diagnoza wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna z zaleceniem powtórzenia bety. To moja historia... mocno oplakana, mam świadomość że mojego wyczekanego Maleństwa już nie ma...
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Pierwotna diagnoza... ciąża o nieznanej lokalizacji. Wczoraj miałam pierwsza wizyte, rano wszystko było ok, lekki stresik. Doktor potwierdził wczesną ciążę, ale zaniepokoilo go lekkie krwawienie i przekrwienie szyjki. Dostałam duphaston (Nie zdążyłam kupić) w drodze na usg dostałam silniejszego krwawienia. Później szpital, kolejne usg, brak maleństwa w macicy, niewidoczny jeden jajnik, podejrzenie że zagniezdzil się w jajniku lub w bliznie po cc. Zostalam, krwawilam nadal,kolejne usg, spadła beta... wstępna diagnoza wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna z zaleceniem powtórzenia bety. To moja historia... mocno oplakana, mam świadomość że mojego wyczekanego Maleństwa już nie ma...
Bardzo mi przykro... okropne doświadczenie.
Karolajna33
Aktywna w BB
Trzymaj się i powodzenia w daj szych staraniachMoje drogie, bardzo mi przykro że muszę się z Wami pożegnać. Nie będę kwietniowa mamą... już nie. Jest mi bardzo trudno i ciężko o tym pisać, ale niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie mamusie. Te potwierdzone i te które zobaczą wymarzone dwie kreski.
ladyjane95
Fanka BB :)
A ja czekam na smsa z wynikiem hcg i już powoli wariuję .. :/
joszka
Przykro mi [emoji26]Pierwotna diagnoza... ciąża o nieznanej lokalizacji. Wczoraj miałam pierwsza wizyte, rano wszystko było ok, lekki stresik. Doktor potwierdził wczesną ciążę, ale zaniepokoilo go lekkie krwawienie i przekrwienie szyjki. Dostałam duphaston (Nie zdążyłam kupić) w drodze na usg dostałam silniejszego krwawienia. Później szpital, kolejne usg, brak maleństwa w macicy, niewidoczny jeden jajnik, podejrzenie że zagniezdzil się w jajniku lub w bliznie po cc. Zostalam, krwawilam nadal,kolejne usg, spadła beta... wstępna diagnoza wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna z zaleceniem powtórzenia bety. To moja historia... mocno oplakana, mam świadomość że mojego wyczekanego Maleństwa już nie ma...
Aneczka85_01
Pierwotna diagnoza... ciąża o nieznanej lokalizacji. Wczoraj miałam pierwsza wizyte, rano wszystko było ok, lekki stresik. Doktor potwierdził wczesną ciążę, ale zaniepokoilo go lekkie krwawienie i przekrwienie szyjki. Dostałam duphaston (Nie zdążyłam kupić) w drodze na usg dostałam silniejszego krwawienia. Później szpital, kolejne usg, brak maleństwa w macicy, niewidoczny jeden jajnik, podejrzenie że zagniezdzil się w jajniku lub w bliznie po cc. Zostalam, krwawilam nadal,kolejne usg, spadła beta... wstępna diagnoza wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna z zaleceniem powtórzenia bety. To moja historia... mocno oplakana, mam świadomość że mojego wyczekanego Maleństwa już nie ma...
Strasznie mi przykro , wiem co czujesz ;( tule Cię mocno
aszcz
Bardzo mi przykro! Nie poddawaj się i myśl pozytywnie
aszcz
Zaczęły już Wam się mdłości? Jakieś sprawdzone sposoby?
Mdłości pojawiają mi się po 15stej.. 2x w tamtym tygodniu pojawiły mi się wymioty. Za to.. brzuch mam tak wzdęty, że mam wrażenie, że zaraz pęknie
Karolajna33
Aktywna w BB
Mam tak samo poza wymiotami bo raz mialam w tym tygodniu. I już wyglądam z tym wydetym brzuchem jak w 4 miesiącu...Mdłości pojawiają mi się po 15stej.. 2x w tamtym tygodniu pojawiły mi się wymioty. Za to.. brzuch mam tak wzdęty, że mam wrażenie, że zaraz pęknie
reklama
aszcz
Mam tak samo poza wymiotami bo raz mialam w tym tygodniu. I już wyglądam z tym wydetym brzuchem jak w 4 miesiącu...
Mam dokładnie to samo.. też wyglądam na 4 miesiąc.. a wieczorami, to chyba jeszcze gorzej.
A jakieś inne objawy już macie? Ja mam piersi bez zmian, ale sutki takie jakby napęczniałe. Nie mam ochoty na słodycze, ani colę.. choć to mój dzienny must have.. i popołudniami jestem senna. Jak biorę głębszy oddech to tak jakbym miała zakwasy na brzuchu. Dzisiaj boli mnie podbrzusze.