reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Uśmiecham się na wiadomości od Was.., ale niepewność nadal jest. Mam zamiar zrobić kolejny test.. już dziś mnie korciło, ale jakoś dałam radę. Zrobię w piątek.. tydzień po planowanej @. Wg kalkulatora porodu na dziś wypada 4+6.. W dniu planowanej wizyty u gin będzie coś koło 7+6.. czy to dobry termin na pierwszą wizytę? nie za późno, nie za szybko?
Uważam, że idealny. Powinno widać serduszko. U mnie również będzie 7+6 na pierwszym usg.

reklama
Uśmiecham się na wiadomości od Was.., ale niepewność nadal jest. Mam zamiar zrobić kolejny test.. już dziś mnie korciło, ale jakoś dałam radę. Zrobię w piątek.. tydzień po planowanej @. Wg kalkulatora porodu na dziś wypada 4+6.. W dniu planowanej wizyty u gin będzie coś koło 7+6.. czy to dobry termin na pierwszą wizytę? nie za późno, nie za szybko?

Całkowicie Cie rozumiem, ja zrobiłam już 5 testów [emoji85] jeszcze jeden mam na piątek rano.

Ale Ci zazdroszczę! Mój lekarz najwyraźniej jest na urlopie, bo ma wyłączony telefon :( A powiedz mi kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo zastanawiam się kiedy mnie termin wypadnie.
Ostatni raz @ miałam 4.07. Jutro już mam równo 5 tydzień, juhu :p
Mi lekarz dziś ustalił następna wizytę na 28.08 a to właśnie wypadnie 7w6d i on powiedział, że to już będzie serduszkowe usg, takie na maksa potwierdzające :)

Ostatni raz @ miałam 4.07. Jutro już mam równo 5 tydzień, juhu :p

Mi lekarz dziś ustalił następna wizytę na 28.08 a to właśnie wypadnie 7w6d i on powiedział, że to już będzie serduszkowe usg, takie na maksa potwierdzające :)

O! No to super! Jutro zadzwonię i się umówię na ten termin. Mam nadzieję, że Pani Ginekolog nie ma w tym czasie urlopu

Witajcie.
Ja się przywitam ale raczej nie nastawiam się zbyt na nic. W kwietniu poroniłam w 6 tygodniu samoistnie bez zabiegu. W lipcu znowu zobaczyłam dwie kreski w terminie @ a po południu tego samego dnia dostałam okres... Wkurzyłam się i zrobiłam w końcu badania hormonów w tym cyklu. Wszystko w normie poza TSH - 4,4. Przed wizytą u endokrynologa zrobiłam test dla pewności raczej się nie nastawiałam że znowu ujrzę dwie kreski .... Nie czułam się ciazowo... No i ujrzałam... Biorę od dwóch dni leki na tarczyce, byłam na Becie ale jeszcze nie mam wyników i jutro wizyta u gina. Boję się jak jasna cholera :( w domu mam już 4-latka ciąża to wpadka i bez żadnych problemów leków urodziny w terminie... Test z dzisiaj (dzień okresu)

Załączniki

• IMG_20190807_170910.jpg
    IMG_20190807_170910.jpg
    606,1 KB · Wyświetleń: 154
Witajcie.
Ja się przywitam ale raczej nie nastawiam się zbyt na nic. W kwietniu poroniłam w 6 tygodniu samoistnie bez zabiegu. W lipcu znowu zobaczyłam dwie kreski w terminie @ a po południu tego samego dnia dostałam okres... Wkurzyłam się i zrobiłam w końcu badania hormonów w tym cyklu. Wszystko w normie poza TSH - 4,4. Przed wizytą u endokrynologa zrobiłam test dla pewności raczej się nie nastawiałam że znowu ujrzę dwie kreski .... Nie czułam się ciazowo... No i ujrzałam... Biorę od dwóch dni leki na tarczyce, byłam na Becie ale jeszcze nie mam wyników i jutro wizyta u gina. Boję się jak jasna cholera :( w domu mam już 4-latka ciąża to wpadka i bez żadnych problemów leków urodziny w terminie... Test z dzisiaj (dzień okresu)
Piekne kreski. Gratulacje i trzymam kciuki. Jak unormowałaś tarczyce to bardzo dobrze. Wszystko się ułoży. Myśl pozytywnie :)

Nie rób testów tylko bete. Ciąża jest i niema jej co w głowie wykluczać.

reklama
Do góry