reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Chętnie taki bym kupiła ale boje się czy nie za wcześnie i zapeszę :(, kupię po 12tyg i uzupełnię wszystkie dane
Ja też się trochę boję, że za wcześnie ta radość, ale z drugiej strony to moja pierwsza ciąża i tak się cieszę, że nie mogę się powstrzymać [emoji16] mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Trzymam kciuki za każdą z nas. Która teraz najprędzej wizytuje? [emoji4]

Ja też się trochę boję, że za wcześnie ta radość, ale z drugiej strony to moja pierwsza ciąża i tak się cieszę, że nie mogę się powstrzymać [emoji16] mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Trzymam kciuki za każdą z nas. Która teraz najprędzej wizytuje? [emoji4]
Ja mam wizyte w poniedzialek 19.08 pierwszą:):):)

To jeszcze trzy dni i będą piękne foteczki [emoji7] trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji110]
Myślicie, że już będzie widać serduszko?
Ja mam równo za tydzień wizytę, to będzie 6+2 i zastanawiam się czy już będzie widać [emoji848]

jestem skonana- oficjalnie dołączył kolejny objaw....śpiączka.
Mam w domu remont i tyle pracy przy przenoszeniu klamotów z dołu na góre. Dzieciaki pomagają każdy swoje pudełeczko pod paszkę,ale to kropla w morzu.
Ogród ,warzywniak nie wspomnę o praniu gotowaniu sprzątaniu.Muszę to ogarnąć przed środą bo mam z córką pobyt na oddziale rehabilitacyjnym na 3 tyg. i będzie ciężko z doskoku.
hmmm staram się żyć jakby "kropek" niczego nie zmienił-a jednak zmienił bo już z automatu zaczynam oszczędzać swoje siły

jestem skonana- oficjalnie dołączył kolejny objaw....śpiączka.
Mam w domu remont i tyle pracy przy przenoszeniu klamotów z dołu na góre. Dzieciaki pomagają każdy swoje pudełeczko pod paszkę,ale to kropla w morzu.
Ogród ,warzywniak nie wspomnę o praniu gotowaniu sprzątaniu.Muszę to ogarnąć przed środą bo mam z córką pobyt na oddziale rehabilitacyjnym na 3 tyg. i będzie ciężko z doskoku.
hmmm staram się żyć jakby "kropek" niczego nie zmienił-a jednak zmienił bo już z automatu zaczynam oszczędzać swoje siły
Nie zazdroszczę remontu, rok temu wykańczaliśmy dom i jak sobie przypomnę co tu się działo to aż głowa boli [emoji16]
Pamiętaj tylko żeby nie dźwigać za dużo [emoji6] mnie senność dopada dość wcześnie wieczorami, 22 to już śpię [emoji849]

reklama
Do góry