Najeczka
Fanka BB :)
Ubranka dla maleństwa, które można prać w 90 stopniach. 100% bawełna, Polska produkcjaCo to takiego? ten zestaw 90°?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ubranka dla maleństwa, które można prać w 90 stopniach. 100% bawełna, Polska produkcjaCo to takiego? ten zestaw 90°?
Ja też się trochę boję, że za wcześnie ta radość, ale z drugiej strony to moja pierwsza ciąża i tak się cieszę, że nie mogę się powstrzymać [emoji16] mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeChętnie taki bym kupiła ale boje się czy nie za wcześnie i zapeszę , kupię po 12tyg i uzupełnię wszystkie dane
Ja mam wizyte w poniedzialek 19.08 pierwsząJa też się trochę boję, że za wcześnie ta radość, ale z drugiej strony to moja pierwsza ciąża i tak się cieszę, że nie mogę się powstrzymać [emoji16] mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki za każdą z nas. Która teraz najprędzej wizytuje? [emoji4]
Ja tez w poniedziałek wieczorem, już drugą :-) ale za pierwszym razem było widać tylko kropeczkę, mam nadzieję, że teraz zobaczymy coś więcejJa mam wizyte w poniedzialek 19.08 pierwszą
Ja o 18 moj gin powiedzial ze szybciej nie ma sensu jak w 6 tygodniu wtedy juz moze dzidzie bedzie widacJa tez w poniedziałek wieczorem, już drugą :-) ale za pierwszym razem było widać tylko kropeczkę, mam nadzieję, że teraz zobaczymy coś więcej
Nie zazdroszczę remontu, rok temu wykańczaliśmy dom i jak sobie przypomnę co tu się działo to aż głowa boli [emoji16]jestem skonana- oficjalnie dołączył kolejny objaw....śpiączka.
Mam w domu remont i tyle pracy przy przenoszeniu klamotów z dołu na góre. Dzieciaki pomagają każdy swoje pudełeczko pod paszkę,ale to kropla w morzu.
Ogród ,warzywniak nie wspomnę o praniu gotowaniu sprzątaniu.Muszę to ogarnąć przed środą bo mam z córką pobyt na oddziale rehabilitacyjnym na 3 tyg. i będzie ciężko z doskoku.
hmmm staram się żyć jakby "kropek" niczego nie zmienił-a jednak zmienił bo już z automatu zaczynam oszczędzać swoje siły
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji3590] daj znać co i jak u maluszka jak wyjdziesz od lekarza [emoji6]Ja mam dzisiaj wizytę pierwsza. [emoji108] mam nadzieje ze nie ostatnia.