reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Przykro mi Olcia ze nie udalo sie uratowac Kornelki :( moj syn byl za maly zyl 1.5 h 250gram i 23 cm . Naprawde mi smutno az sie zrobilo . Mikolajka w 40 urodzisz napewno :)
Ehhh widzisz jakie to niesprawiedliwe niektóre kobiety rodzą w terminie zdrowe dzieci a później je zabijają [emoji35][emoji35][emoji35] A te które pragną dziecka spotyka taka tragedia.Paradoks życia którego nigdy nie zrozumiem. Mam nadzieję że teraz urodziny w terminach i będzie wszystko dobrze [emoji11]

reklama
ja też nie mogę się zalogować [emoji22] Jak próbuje się zalogować to wyskakuje mi komunikat żeby się spróbować przez przeglądarkę, próbuje ale i tak łączy przez aplikacje... może spróbuje odinstalować apkę i zalogować się przez przeglądarkę. Słaby ze mnie komputerowiec[emoji16][emoji16][emoji16]
Zaloguj się przez kompa... pójdzie bez problemu.

No już odnalazłam przez przeglądarkę [emoji16] A podpowiecie mi jeszcze jak znaleźć tą zamkniętą grupę przez aplikacje ?
Tuuu
Screenshot_20181215-202119.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181215-202119.jpeg
    Screenshot_20181215-202119.jpeg
    55,2 KB · Wyświetleń: 474
Ehhh widzisz jakie to niesprawiedliwe niektóre kobiety rodzą w terminie zdrowe dzieci a później je zabijają
emoji35.png
emoji35.png
emoji35.png
A te które pragną dziecka spotyka taka tragedia.Paradoks życia którego nigdy nie zrozumiem. Mam nadzieję że teraz urodziny w terminach i będzie wszystko dobrze
emoji11.png
Ja jestem pewna ze urodzimy na tyle w odppwiednich tygodniach ze dzieci beda bezpieczne :) z mojego otoczenia nikt nigdy nie mial takich problemow i przezyc .jak sie zdarzyly jakies bole czy plamienia duphaston i luteina zalatwialy speawe . Oczywiscie nie zazdroszcze tylko gdyby nie internet to bym nie wiedziala ze takie rzeczy sie zdarzaja tak czesto . Bedac w ramtej ciazy w zyciu sie. Nie spodziwwalam ze tak sie stanie ....jak urodzilam synka to krzyczalam zeby mu pomogli to sobie ponyalalam ze jakby chociaz tydz zyl zebym miala wspomnienia jak go tule a teraz czytam Twoj Historie i mysle se to gorsze 2 miesiace miec walczyc i niestety ... Jak sie dzis czujesz psychicznis?

Wybaczcie ze sie wtrące miedzy rozmowę, ale czy ktoś wie gdzie podziewa sie @Mujer ? Na zamkniętym forum jeszcze się nie pojawila a tutaj tez sie nie udziela..

@Mujer ostatnio się obraziła...
Po jakiejś dyskusji o lekach...
Nie dziwię się...
A że hormony szaleją to wszystko się bierze bardziej do siebie... mam nadziej że się zjawi po świętach jak już trochę ochłonie.
Wybaczcie ze sie wtrące miedzy rozmowę, ale czy ktoś wie gdzie podziewa sie @Mujer ? Na zamkniętym forum jeszcze się nie pojawila a tutaj tez sie nie udziela..

właśnie ostatnio też się zastanawiałam że kogoś mi brakuje..
ostatnio czytacie mi w myślach, czy poprzedzacie moje pytania np. o ktg, lub o pakowanie hehe :)

ale nawet zapomniałam o tamtej dyskusji o lekach. nie wydaje mi się że mogła by się obrazić o taką pierdołę. przecież każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. koniec końców chyba całkiem się luźno potoczyła dyskusja z tego co pamiętam i wyszło na to że ktoś źle ujął to co miał na myśli, ale też że każdy może mieć własne zdanie na ten temat?
wydaje mi się że prędzej przygotowania do świąt, porządki, może chęć zlapania oddechu od internetu :)

napewno wszystko jest wporzadku :)

reklama
Tak. Wkurzyla się po rozmowie o lekach i powiedziała że spada. Mam nadzieję ze tylko na jakiś czas. Ale sporo dziewczyn się przestało udzielać. Mam nadzieję ze po nowym roku znowu się ruszy.

Do góry