reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji4] My już w szpitalu, przyjęli mnie po 9 rano, około 12 mój lekarz wziął mnir na usg, popatrzyliśmy na malutkiego, sprawdził wszystko to czego nie daliśmy rady zobaczyć podczas usg połowkowego na szczęście dziś Mikołaj chciał współpracować i udało się wszystko zmierzyć, wszystko jest w najlepszym porządku [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] dziś już jestem spokojniejsza... 2 razy już byłam na "brzuszkach" u słuchałam bicia serduszka Mikołaja [emoji7][emoji7][emoji7] jestem zakochana.
Olcia a ile masz byc w szpitalu? Noi bRdzo sie ciesze ze wszystko ok :)

reklama
powiem Ci że najmniej 3 tyg, bo jestem w 22 tc a tamten poród miałam w 25 więc jeszcze 3 tyg... nastawiłam się na miesiąc. Zobaczymy co mój doktorek wymyśli.
A czemu urodzilas w 25 ?wiadomo Powiem Ci ze jestes w dobrych reKach bo ja 1 wsze slysze zeby lekarz bral do szpitLa z powodu historii ....ja urodzilam syna w 19/20 tydz . Przepraszam ze spytam ale czy dziecko przezylo? Mam nadzieje ze nie przywolalam zlych wspomnidn

A czemu urodzilas w 25 ?wiadomo Powiem Ci ze jestes w dobrych reKach bo ja 1 wsze slysze zeby lekarz bral do szpitLa z powodu historii ....ja urodzilam syna w 19/20 tydz . Przepraszam ze spytam ale czy dziecko przezylo? Mam nadzieje ze nie przywolalam zlych wspomnidn
Właśnie nie wiadomo czemu, trafiłam do szpitala Bo miałam dużo gęstych upławów z krwią okazalo się że pęcherz w pochwie, rozwarcie 4 cm i zredukowana szyjka... później w szpitalu w Warszawie zrobili posiewy I wyszła e coli w szyjce. Nie wiadomo czy bakteria otworzyła szyjkę czy weszła do niej gdy już szyjka się zredukowała...
Mój lekarz jak na razie super się sprawdza, niby jest ordynatorem ale zawsze ma czas itd...
Kornelka ważyła 760g udało się nam walczyć prawie 2 miesiące ale niestety nie udało się. [emoji22][emoji22][emoji22]

@Donata83 powiedz z czym masz problem dokładnie to może pomogę. ja cały czas jestem na komórce tyle że z przeglądarki, i wszystko przejrzyste.
miałam apke ale po jednym dniu odinstalowałam bo jakoś mi nie podpasowała ;)

@Donata83 powiedz z czym masz problem dokładnie to może pomogę. ja cały czas jestem na komórce tyle że z przeglądarki, i wszystko przejrzyste.
To wina telefonu ktory sie wiesza :( moze naprawie moj bo ten to stary hebel mojej siostry i malo co da sie zrobic na nim .dziekuje za checi :)

Właśnie nie wiadomo czemu, trafiłam do szpitala Bo miałam dużo gęstych upławów z krwią okazalo się że pęcherz w pochwie, rozwarcie 4 cm i zredukowana szyjka... później w szpitalu w Warszawie zrobili posiewy I wyszła e coli w szyjce. Nie wiadomo czy bakteria otworzyła szyjkę czy weszła do niej gdy już szyjka się zredukowała...
Mój lekarz jak na razie super się sprawdza, niby jest ordynatorem ale zawsze ma czas itd...
Kornelka ważyła 760g udało się nam walczyć prawie 2 miesiące ale niestety nie udało się. [emoji22][emoji22][emoji22]
Przykro mi Olcia ze nie udalo sie uratowac Kornelki :( moj syn byl za maly zyl 1.5 h 250gram i 23 cm . Naprawde mi smutno az sie zrobilo . Mikolajka w 40 urodzisz napewno :)

reklama
ja też nie mogę się zalogować [emoji22] Jak próbuje się zalogować to wyskakuje mi komunikat żeby się spróbować przez przeglądarkę, próbuje ale i tak łączy przez aplikacje... może spróbuje odinstalować apkę i zalogować się przez przeglądarkę. Słaby ze mnie komputerowiec[emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry