reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Rozciągnięte nogi pomagają w porodzie? Jak tak to jutro zaczynam stretching! Też robiłam już szpagat dwa lata temu ale zaprzestałam rozciągania i teraz to słabiutko ale ścięgna jak im się przypomni powinny się w miarę łatwo rozciągnąć, mam nadzieję :)
fajnie będę miała kompanke do internetowego stretchingu :D
pamiętaj że po takiej przerwie nie rozciągac się na zimne mięśnie :) i najlepiej statecznie bo dynamicznie można szybciutko sobie naciągnąć coś.. ja kiedyś myślałam że mi pachwina spłonie jak zrobiłam za wysoki wymach nóg :D

reklama
Hej ho, witam po kilkudniowej przerwie - pochlonely mnie swiateczne prace. W poniedzialek bylam u lekarza, i pani byla zdziwiona ze nie czuje zadnych ruchow i pokazala mi na ekranie wierzgajace dziecko... Abwczoraj wieczorem rzeczywiscie poczulam dziwne bulgotanie. P. S. Czy myslicie, ze jesli wrzucilam faceta skarpety na 90 stopni to wyjda z nich dzieciece stopki? Byly tak brudne jakby chodzil boso pp dworze...

Hej ho, witam po kilkudniowej przerwie - pochlonely mnie swiateczne prace. W poniedzialek bylam u lekarza, i pani byla zdziwiona ze nie czuje zadnych ruchow i pokazala mi na ekranie wierzgajace dziecko... Abwczoraj wieczorem rzeczywiscie poczulam dziwne bulgotanie. P. S. Czy myslicie, ze jesli wrzucilam faceta skarpety na 90 stopni to wyjda z nich dzieciece stopki? Byly tak brudne jakby chodzil boso pp dworze...
Hahaha dziecięce stopki:laugh2: chyba nic im nie bedzie

Niestety nie jest dobrze. Szew trzyma ale szyjka jest coraz krótsza a lejek coraz większy. Jestem załamana. W dodatku jest jakaś infekcja. Jutro będą badać jeszcze raz szyjkę i decydować co dalej.

reklama
Do góry