reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny śmieszna sytuacja. Kinga z M jak miłość, w ciąży bliźniaczej, zaawansowanej, rozciagajac się zarzucila nogę na drzewo bokiem na wysokość ponad biodra ;) aż mi się śmiać zachciało bo niektóre z nas mają problemy ze wstawaniem czy zakładaniem butów a tu taka abstrakcja :D:p
Ha ha ha też o tym myślałam oglądając mjm [emoji23] przecież ta ciąża była z komplikacjami, musiała leżeć itd. A tu bach i noga na drzewie.

Na co robiłaś posiew ? Mi ten lekarz, u którego byłam na usg połówkowym robił posiew z pochwy (ostatnio źle napisałam na forum, że z szyjki ) i dziś dzwonił, że muszę dostać jakiś lek, wieczorem dzwoniła Pani z recepcji i podałam jej adres do wysyłki recepty. Ja już się tak denerwuję w tej ciąży, że aż jest mi żal małego bąbla. Najważniejsze, że co chwilę czuję jego ruchy, wtedy się uspokajam :)) Daj znać, co Ci wyszło :)
Posiew robiłam bo miałam problemy ciągle z nawracającą grzybicą i ze względu na poród przedwczesny w poprzedniej ciąży... Na szczęście wyszły tylko lactobacillus species mierne i lekarz powiedział że wszystko ok.

Więcej o wizycie opisałam na wątku wizytowym, więc nie będę tego powtarzać tu. [emoji6][emoji6][emoji6]

@Magdalenams @Olciakkk
aż mnie namowilyscie do ruszenia dupy :D
nie jest jeszcze tak źle jak na tyle miesięcy zastoju hahaha :D

Załączniki

• IMG_20181218_130819.jpg
    IMG_20181218_130819.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 143
@Olciakkk dziękuję kochana :*
no właśnie forma formą bo od początku ciąży tylko raz ciwiczylam z yt :D
ale muszę zacząć coś robić bo niby łatwiejszy wtedy poród dla nas :)
a co do rozciągania odpal sobie stoper i parę razy po minutce na każdą stronę siedź poprostu z wyprostowana noga :) bierne ćwiczenie ale z dnia na dzień będziesz czuć poprawę :) przyda się :)

Posiew robiłam bo miałam problemy ciągle z nawracającą grzybicą i ze względu na poród przedwczesny w poprzedniej ciąży... Na szczęście wyszły tylko lactobacillus species mierne i lekarz powiedział że wszystko ok.

Więcej o wizycie opisałam na wątku wizytowym, więc nie będę tego powtarzać tu. [emoji6][emoji6][emoji6]
Rozumiem, u mnie właśnie potrzebny jest antybiotyk jednak. Okej, zajrzę tam :)

reklama
Do góry