sandra1234
Fanka BB :)
Ja po kąpieli czuję się, jak po maratonie, tak się szybko męczę, że nie wiem, co się dziejeTak... przede wszystkim ciężko mi się schylac. A ból krzyża w tym raczej nie pomaga![]()
![Yes :yes: :yes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes4lo.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po kąpieli czuję się, jak po maratonie, tak się szybko męczę, że nie wiem, co się dziejeTak... przede wszystkim ciężko mi się schylac. A ból krzyża w tym raczej nie pomaga![]()
Przy córce miałam dużo ubranek na 56, w 62 by się topila. Jak się urodziła miała 52 cm .Ja właśnie czytam o kompletowaniu wyprawki, bo zamierzam powoli do niej przystąpić. Co prawda moja lekarka powiedziala mi, że to jest na 100% dziewczynka, ale poczekam jeszcze co mi w czwartek powiedza na połówkowych. Ale jak sądzicie z doświadczenia - lepiej kupić ubranka w rozmiarze 62?
Ja dziś wizyta u swojego lekarza i kolejne połówkowe u innego. Mam nadzieje, że już będzie wszystko dobrze.
To moja pierwsza ciąża i czuję się super. Od samego początku było ok i dalej tak jest. Nic mnie nie boli, nic nie ciagnie. Gdyby nie odstający brzuch to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży. Oby tak było dalej (odpukać w niemalowane żeby nie zapeszyć)
Powodzenia na wizytach. 3mam kciuki.![]()
Ja po kąpieli czuję się, jak po maratonie, tak się szybko męczę, że nie wiem, co się dzieje. A ubieranie butów, to masakra. Chodzić też mi się za bardzo nie chce
. Ostatnio w markecie budowlanym siadałam co kawałek na czymś i czekałam, aż ktoś mnie wyzwie, ale jednak obyło się bez. Dziś mam wizytę, mam nadzieję, że wód przybyło i że z dzidzią nadal wszystko dobrze
Ja to chyba już całkiem polegnę i to dosłownie. Teraz jak wychodzę z pod prysznica to sapię, a buty to już w ogóle ciężko założyć.Hehe juz sie boje jak bedziemy narzekac ok 35t ciazy![]()
Widzę, że lista gigant na wątek zamkniętylista na wątek zamknięty
@Sylwiakp
@Mujer
@Biegi93
@Joannaa24
@patka90wroc
@Kalinova
@Blondie
@Natalia_92
@pupui
@-Aia-
@Rajo007
@Ewetka
@Natuś_ka
@patuśka
@5th_avenue
@tofitoud
@Ewunia1981
@MartynaXI
@delicious
@kitty89
@Kark_a
@Amelka85
@Sasanka22
@demoniqe
@Reese
@Luśka2430
@megi091
@Heda
@Magdalenams
@liczba
@jowska1
@pisces
@zmurka
@Ann_81
@kwietniówka19
@Karola2453
@Donata83
@sky_84
@MamusiaDzidziulka
@kaliiia
@kb.karola90
@Natalia91
@Olciakkk
@Andzia08
@Golonka
@j_krupa
@Flo86
@Mamuskarazydwa92
@marta8989
@Dżoana90.
@Katika
@motylek24
@Karuska
@koGosiaa89
@madagos
@Nika999
@Am91
@Lemonka27
@Kasienkkaa1
@Biedronka84
@Maliina
wysyłam około 20 do Adminki![]()
Ja robiłam glukoze dzisiaj a jest dopiero 22+2 tc. Później nie będę miała jak a potem święta a ginek chciał na teraz. Co ma wyjść to wyjdzie.Cześć dziewczyny, witam się poniedziałkowo
Odetchnęłam po tych moich ekscesach z ciśnieniem i lekarzem. Powiem Wam, że tak mnie głowa bolała, że do późnej nocy miałam ciśnienie146/90. Położyłam się z zimnym okładem i tak usnęłam. Następnego dnia rano jak mierzyłam to już miałam 122/70 i takie ciśnienie się utrzymuje, więc mogę stwierdzić, że ostro nastraszył mnie lekarz.
A dzisiaj rano byłam w labo zrobić morfologię i mocz bo w środę już połówkowe. Szczerze to nie mogę się już doczekaćno i odwiedziłam lumpka angielskiego i nawet zakupiłam coś dla siebie bo brzuszek się szybko powiększa
Dostałam lekarza skierowanie na glukozę i takie mam do Was pytanie bo on chce żebym miała gotowe wyniki na 3.01. a ja wtedy będę miała dopiero 24tc. to nie wiem czy zrobić wcześniej czyli przed świętami czy jakoś wizytę przesunąć bo to na nfz?
Idę Was poczytać co natworzyłyście![]()