reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny, spieszę donieść, że wszystko ok! Ależ się cieszę!!! Chyba powoli zacznę się na serio cieszyć ciążą. I będzie chłopak :).

Ja miałam łożysko nisko, ale się podniosło i przesunęło z przedniej na tylną ścianę. Także sprawa rozwojowa jest ;).

Gratuluję dziewczyny dobrych wieści!

reklama
Ja dzisiaj oglądałam wyniki usg syna i w 20 tc na polowkowych byl w normie taki sredniak a na usg w 30 tc poza skalą bo już za duży. Także trzymam kciuki żeby jednak była dzidzia 3 kg ;) lepiej się będzie rodzić i "nosić" :)
Fakt, biorąc pod uwagę moje stresy z szyjka to lepiej żebym za dużej kobitki nie nosiła zawsze to większe prawdopodobieństwo ze może puścić :) Jednak mimo wszystko to stres jak ma się najmniejsza do tej pory kruszyne z całego forum :D

Dziewczyny a wy czujecie brzuch? Pytam bo do tej pory go nie czułam. A teraz jakby trochę ciążył i wiem, że go mam. Nie boli ale jest inaczej, jakoś tak dziwnie.

Ja mam dziś o 12:30 mam połówkowe [emoji4] więc dam znać jak wrócę do domku.

Ja swój brzuch czuję już od jakiegoś czasu :) No ale przekroczyłam już połowę więc nic dziwnego :) muszę się wspierać rękami żeby wstać z pozycji leżącej [emoji12] wolę się podeprzeć niż mocno napinać brzuch.

Ooo Narcos :) dzięki za info :)

Dziewczyny a wy czujecie brzuch? Pytam bo do tej pory go nie czułam. A teraz jakby trochę ciążył i wiem, że go mam. Nie boli ale jest inaczej, jakoś tak dziwnie.
Ja bardziej czułam jak macica była nisko i mnie bolało i ciągnęło. Teraz się chyba podniosła bo jest o niebo lepiej.
Za to czuję wielkość brzucha jak się schylam albo buty zakładam ;)

Witam sie z rana:) powodzenia na wizytach, czekamy na kolejne dobre wieści:)
Ja tez dopiero niedawno zaczelam czuć ze brzuch trochę ciąży, zwłaszcza jak stoję, czuje tez po skórze przy pępku, takie napiecie, idzie w przód coraz bardziej.

Czesc Laski :)

Rajo i pozostale dziewczyny, powodzenia na wizytach.

Niesamowite. Niedawno robiłam test, nie chciałam zaczynać się cieszyć, bo bałam się 1 trynestru, a tu juz minęła połowa ciąży. Niesamowicie szybko to leci [emoji813]

Ja mam tak jak w poprzedniej ciąży. Po calum dniu brzuch mnie boli tak jakbym sie uderzyla, jakbym miala siniaki. Mój gin tego nie kuma. Mowi, ze nikt mu tego nie zglasza
[emoji23]

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Mi czas "ciążowy" jakoś obłędnie nie pędzi, ale to pewnie wynik chronicznego stresu związanego z moimi lekami o stratę, jakie mi towarzyszą od zimowego poronienia.
Może teraz po połowie trochę przyspieszy wraz z powiewem optymizmu, że jednak może być ok :).

Brzuch też już czuję, ale bywa naprawdę duży o_O to trudno się dziwić ;).

Do góry