W którym tygodniu już wiedziałyscie co będzie ?
12 t 4 d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym tygodniu już wiedziałyscie co będzie ?
Zawsze przy porodzieJa w pierwszej ciąży w jakimś 16 tc bo się syn nie chciał pokazać a teraz w skończonym 12 tc.
Ooo, zimowe buciki kupilas? Pochwal sie, moze mnie zianspirujesz, bo mamy dzieci w podobnym wiekuDobry dobry... ja ostatnio byłam na małym urlopie od dzieci. 2 dni bez płaczu... już zapomniałam jak to jest.
W tym tygodniu w końcu idę do lekarza i może uda się zerknąć kim jest mały lokator. Chciałabym już zacząć ogarniać wyprawkę a większość ciuszków jest typowo chłopięca lub dziewczęca.
Moje panny od wczoraj chodzą zakochane w nowych butach... Nawet spać z nimi poszły [emoji6]
Najzwyklejesze śniegowe tym razem z daichmana bo lidlowskie okazały się niewypałem. My dużo bawimy się na dworze w piachu więc pewnie w zimie niewiele się to zmieni więc eleganckie buciki nam średnio potrzebne.Ooo, zimowe buciki kupilas? Pochwal sie, moze mnie zianspirujesz, bo mamy dzieci w podobnym wieku