reklama
Czesc dziewczyny czy wiecie gdzie w Krakowie mozna zrobic usg 3d polowkowe (20-22tyg ciazy) za darmo (mam 35lat) i jest dobry lekarz? Czy mozna poprostu tam zadzwonic i sie sie zapisac? Dziekuje za pomoc
Mogę Ci polecić tylko niestety prywatnie. A na NFZ nie powinnaś mieć skierowania?
Karola2453
Zaangażowana w BB
Większość dzieci urodzonych w kwietniu bedzie płci męskiejHej hej wczoraj mialam wizyte, ale potem wpadla znajoma z dziecmi i juz nie mialam okazji wejsc na forum i sie pochwalić. Absolutnie i bez cienia wątpliwości chlopczyk [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Wiola1985
Fanka BB :)
Dziewczyny ja ide na wizyte w czwartek na potwierdzenie płci. W Polsce powiedzieli na 80% chłopak. Patrząc na ten wysyp chłopców na forum...jestem przekonana że chłopak. A ja mam imię tylko dla dziewczynki...ciężko będzie.No super kwiecień silny w chłopców :*
Magdalenams
W kwietniu chłopaki to w resztę roku dziewczyny muszą nadrabiać
Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za wszystkie u nas zaczyna się babyboom. W lutym jedna koleżanka, kwiecień ja i druga, w czerwcu następna. Ciekawe co będzie do grudnia i póki co jedna dziewczyna i dwóch chłopców. Tylko czerwcowa nie wie plci bo za wcześnie.
Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za wszystkie u nas zaczyna się babyboom. W lutym jedna koleżanka, kwiecień ja i druga, w czerwcu następna. Ciekawe co będzie do grudnia i póki co jedna dziewczyna i dwóch chłopców. Tylko czerwcowa nie wie plci bo za wcześnie.
Magdalenams
Ja w pierwszej ciąży w jakimś 16 tc bo się syn nie chciał pokazać a teraz w skończonym 12 tc.W którym tygodniu już wiedziałyscie co będzie ?
patuśka
To ja na odwrót wcześniej w 12 teraz w 16Ja w pierwszej ciąży w jakimś 16 tc bo się syn nie chciał pokazać a teraz w skończonym 12 tc.
reklama
Wlasnie nie wiem jak to dziala, 1sze gebetyczne robilam na luxmed i mialam za darmo ale to 2d bylo, teraz chcialabym 3d.Mogę Ci polecić tylko niestety prywatnie. A na NFZ nie powinnaś mieć skierowania?