reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja mam jutro na 9: 30 i już się nie mogę doczekać spotkania z maluchem. Mój M. Się uparł że będzie facecik [emoji16] nawet nie ma opcji że dziewuszka. Pewnie jeszcze za wcześnie będzie jutro ( 12t5d)
Ja byłam na prenatalnych w tym tyg co Ty i lekarz mojego chłopaka był pewny ;) chociaż ja nic nie widziałam :)

reklama
Hej Dziewczyny, ja nie mam kiedy tu zaglądnąć w ciągu dnia bo podobnie jak Aia mam zapieprz w robocie :/ a po pracy przyszłam i zasnęłam...
Ale trzymam kciuki za wizyty, życzę zdrówka chorującym a reszcie spokojnego czasu :) ja po tych prenatalnych to tak odsapnelam ze szok, taki duży spokój mam w końcu :)

Mujer- przypomnij co to za wózeczek skoro taki fajny :)

Ja mam wizytę jutro o 11:30, ale będę zabiegana do wieczora więc nie wiem czy od razu dam znać co i jak :) czekam wreszcie na stwierdzenie płci. Jutro będzie 14+6 więc liczę na to, że lekarz coś dostrzeże. Choć dwa tygodnie temu na prenatalnych powiedział, że za około miesiąc będzie mi mógł coś powiedzieć. Sprzęt ma super, ale lekarz jest wiekowy. Choć skoro robi prenatalne to raczej powinien tez dostrzec już tą płeć przy dobrym ułożeniu dziecka. Myślicie, że jeżeli zjem wcześniej coś słodkiego i dziecko będzie ruchliwe to będzie większa szansa dostrzec płeć? Bo gorzej jeżeli by spało odwrócone.

Ja od kilku dni czuję się już troszkę lepiej. Nie męczą mnie nawet wieczorne mdłości, a dziś nawet miałam ochotę na sprzątanie i na długi spacer z córą [emoji2] jest moc! Hehe
Życzę Wam tego samego :)

Może i panienka, u nas facet się rozwalił jak tylko mógł i widać co widać na zdjęciu :D dla lepszego obrazu zaznaczyłam co i jak :D

Załączniki

• IMG_20181015_170629.jpg
    IMG_20181015_170629.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 116
to może panienka skoro tak elegancko, noga na nogę :D
Zobaczymy czy Pani prowadząca w piątek spróbuję to potwierdzić. Mam już córkę 9 letnią strasznie chce braciszka ale mówi że jak będzie siostra to też bardzo będzie ja kochała ☺ Ogólnie na forum strasznie dużo chłopaków to może będzie panienka u mnie ☺

wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami :) nachodziłyśmy się po mieście, bylysmy na herbacie, potem pizza i herbatka mrożona ;) jedna w 22tc. niby 1,5 miesiąca różnicy między nami, ale ma tak wielki brzuch że aż ciężko uwierzyć że tylko 6 tyg różnicy :) no i już czuję kopniaczki regularnie, nie może spać przez małego... ahh jak ja jej tego zazdroszczę :)

wróciłam do domu, stwierdzam że moje nogi są nie lubią długich spacerów :D na szczęście nie puchna. do tego mega boki mnie krzyż.. czyli, zaczyna się ten 'przyjemniejszy' okres hehe ;)

reklama
Do góry