reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No chyba zblizamy sie ku koncowi:) pierwszy etap za nami tak jakby, za chwile posypią sie terminy na połówkowe :) chyba póki co tylko Asia ma juz datę, ja mam nadzieje ze w środę juz mi coś polozny powie wiec znowu czekanie na telefon będzie ze szpitala ale myślę ze gdzieś w drugiej połowie listopada będzie po wszystkim:)
Mi ginek kazał się umówić na polowkowe w ostatnim tygodniu listopada ale muszę policzyć który to będzie tc :)

reklama
Ale wam zazdroszczę, ze już znacie płeć. Ja usg genetyczne mam w ten czwartek, ale jakos nie nastawiam się ze mi lekarz zdradzi plec. Zaczelam się stresować, bo dzisiaj z rana miałam lekkie plamienie. Zdarza mi się od czasu do czasu takie jednorazowe plamienie przy wyjściu z toalety. Niby to normalne bo mam polipa ciazowego, ale to zawsze człowiek się stresuje.

No chyba zblizamy sie ku koncowi:) pierwszy etap za nami tak jakby, za chwile posypią sie terminy na połówkowe :) chyba póki co tylko Asia ma juz datę, ja mam nadzieje ze w środę juz mi coś polozny powie wiec znowu czekanie na telefon będzie ze szpitala ale myślę ze gdzieś w drugiej połowie listopada będzie po wszystkim:)
Ja mam 13 listopada połówkowe.

Jestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
Super! Gratuluję! Rok pełen chłopaków. U mojej Szwagierki i przyjaciółki też chłopaki.

Ale wam zazdroszczę, ze już znacie płeć. Ja usg genetyczne mam w ten czwartek, ale jakos nie nastawiam się ze mi lekarz zdradzi plec. Zaczelam się stresować, bo dzisiaj z rana miałam lekkie plamienie. Zdarza mi się od czasu do czasu takie jednorazowe plamienie przy wyjściu z toalety. Niby to normalne bo mam polipa ciazowego, ale to zawsze człowiek się stresuje.
Spoko, ja płeć poznam najpóźniej :p

U mnie cytologia jak zwykle II grupa.

takie video nagranie też jest fajne :) mój mimo że dostaliśmy płytkę to twardo kamerował swój monitor, więc mamy też z 'fachowym komentarzem' w formie lektora ginekologa :D

fajnie że masz już godzinę :) szybko zleci.
nam napisał na dokumentach orientacyjnya datę, w listopadzie pewnie zdecyduje się na konkretny termin :)

będę również trzymać kciuki:) parę tygodni i połowa już za nami.. ale to leci..
Dokładnie .... sam początek ciąży to strasznie mi się dłużył....dzień za dniem mijał tak strasznie wolno....a teraz ?? Tydzień za tygodniem jakoś szybciej leci....
Trochę się denerwuję jutrzejszym lotem,bo wiatry są u nas dość mocne...jutro ma być aż 8-9m/s w czasie startu .... Nie lubię sama latać... tak to chociaż Córcia zawsze jest obok...a teraz nie poleci,bo właśnie skończyła tygodniowe ferie jesienne i musi chodzić do szkoły.... Jutro po szkole jedzie do koleżanki, u której będzie „mieszkać” do końca tygodnia. Przyjaciółka z Iraku zaproponowała mi taką opcję, żeby Córcia na czas mojego pobytu przeniosła się do niej. Mój mąż nie musi wtedy zrywać jej rano z łóżka i zawozić do niej przed 6:30 i od operacji wieczorem po pracy (chociaż tak właśnie chce robić ....bo nie lubi pustego do u bez nas).... Córcia się cieszy, bo razem z córka przyjaciółki chodzą do jednej klasy, jest starszy o 2 lata brat i maluszek 6 m-cy... Nigdy moja córcia nie była u nikogo (poza rodziną) tak długo sama....,ale zawsze ma tatusia na telefo, ktory jakby co przyjedzie po nią....

Jestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
Gratulacje! Przewaga chłopców jak nic :)

Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt. Mi teraz czas zacząć się dluzyc wizytę mam dopiero 25.09 to będzie 17+2 tc a polowkowe będę pewnie miała dopiero w drugiej połowie listopada.
Pogoda nam się popsuła w weekend ponad 20 stopni a dzisiaj rano tyko 2, ale podobno od środy ma byc jeszcze ciepło. Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny, ja już po pobraniu próbki krwi do testu. Wynik ma być za tydzień, teraz żeby tylko nie zwariować do tego momentu. Lekarz zrobił mi dodatkowo usg i mówił, że ładny dzidziuś, ale pewność będziemy mieli jak będzie czarne na białym. No i dowiemy się co tam zmajstrowaliśmy czy chłopca czy dziewczynkę :)

@Natalia91 Gratulacje :)

reklama
Do góry