Wspaniale ! Gratulacje!!!Jestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
reklama
kwietniówka19
Fanka BB :)
Gratuluję, Synka! Mój był do 3 lat dziewczynką ze względu na blond loczki Prawda, @kwietniówka19? To jest mój zdemaskowany śpieg
Hehe oj Mujer Mujer... Ja i szpieg? No ale co do Adaśka to prawda. Miał piękne loczki, tak jak i mój Też Go często brali za dziewczynkę. Ciekawe kto tam teraz siedzi. Jutro jadę na prenatalne i razem z Mężem popodglądamy dzidziusia W pierwszej ciąży chodził ze mną na większość wizyt a teraz w tym czasie musi zawsze zostać z synkiem także dla Niego pewnie też będzie to fajne przeżycie, zobaczyć jak sobie maluszek "pływa"
kb.karola90
Hej Dziewczyny. Dawno się nie odzywałam bo miałam bardzo ciężki okres. Jak wcześniej pisałam po zrobieniu badań na tokso wyszło mi IgM i IgG dodatnie. Lekarz zalecił mi zrobienie awidności u ku naszemu wielkiemu zdziwieniu awidność wyszła niska. Odrazu skierowanie do poradni zakaźnej a tam termin na grudzień. Naprawdę odechciało mi się wszystkiego, nie wiedziałam co robić. Lekarz mnie pocieszał ze według niego wszystko będzie ok ale co ja przeżyłam to niestety moje. Nie potrafiłam tak po prostu czekać, dla własnego spokoju kupiłam chociaż detektor żeby sprawdzać czy serduszko mojego Bąbelka bije. Na szczęście dzisiaj dostałam się do specjalisty w leczeniu toksoplazmozy u ciężarnych. I okazało się ze wszystko jest w porządku. Moja wyniki mimo niskiej awidności świadczą o dawno przebytej chorobie. Dostałam zaświadczenie ze nie ma możliwości aby mój Bąbelek zachorował na to świństwo. Aż popłakałam się w gabinecie. Jestem wykończona psychicznie ale od dzisiaj już głową do góry i do przodu.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
kasiula222
Hej trzymajcie kciuki ja już przed gabinetem . Oby było dobrze .
kb.karola90
Trzymam kciuki z całych siłHej trzymajcie kciuki ja już przed gabinetem . Oby było dobrze .
N
Natuś_ka
Gość
@Luśka2430 @kasiula222 kciuki zaciśnięte
@kb.karola90 super ze juz po zmartwieniach teraz ciesz sie ciążą i koniec z problemami
A wie ktoś gdzie zagubila sie @liczba , dawno nie dawała o sobie znac
@kb.karola90 super ze juz po zmartwieniach teraz ciesz sie ciążą i koniec z problemami
A wie ktoś gdzie zagubila sie @liczba , dawno nie dawała o sobie znac
Hej Dziewczyny. Dawno się nie odzywałam bo miałam bardzo ciężki okres. Jak wcześniej pisałam po zrobieniu badań na tokso wyszło mi IgM i IgG dodatnie. Lekarz zalecił mi zrobienie awidności u ku naszemu wielkiemu zdziwieniu awidność wyszła niska. Odrazu skierowanie do poradni zakaźnej a tam termin na grudzień. Naprawdę odechciało mi się wszystkiego, nie wiedziałam co robić. Lekarz mnie pocieszał ze według niego wszystko będzie ok ale co ja przeżyłam to niestety moje. Nie potrafiłam tak po prostu czekać, dla własnego spokoju kupiłam chociaż detektor żeby sprawdzać czy serduszko mojego Bąbelka bije. Na szczęście dzisiaj dostałam się do specjalisty w leczeniu toksoplazmozy u ciężarnych. I okazało się ze wszystko jest w porządku. Moja wyniki mimo niskiej awidności świadczą o dawno przebytej chorobie. Dostałam zaświadczenie ze nie ma możliwości aby mój Bąbelek zachorował na to świństwo. Aż popłakałam się w gabinecie. Jestem wykończona psychicznie ale od dzisiaj już głową do góry i do przodu.
Pozdrawiam serdecznie
całe szczęście że wszystko ładnie się ułożyło
ale raz jeszcze, dziewczyny - od listopada 2016 r mamy prawa jeśli chodzi o lekarzy specjalistów. przyjęcie w ten sam dzień maksymalnie 7 dni roboczych!
podstawą jest zaświadczenie o ciąży (ja również noszę kartę ciąży)
Link do: Informator „Za Życiem” - Ministerstwo Zdrowia
kb.karola90
No dlatego właśnie dzisiaj już jechałam z pismem do dyrektora placówki w razie gdyby mnie nie przyjęli ale na szczęście się udałocałe szczęście że wszystko ładnie się ułożyło
ale raz jeszcze, dziewczyny - od listopada 2016 r mamy prawa jeśli chodzi o lekarzy specjalistów. przyjęcie w ten sam dzień maksymalnie 7 dni roboczych!
podstawą jest zaświadczenie o ciąży (ja również noszę kartę ciąży)
Link do: Informator „Za Życiem” - Ministerstwo Zdrowia
reklama